Επτά από τα 68 δείγματα τροφίμων που έχουν ελεγχθεί μέχρι τώρα περιέχουν DNA αλόγου, όπως αποκάλυψε σήμερα ο πρόεδρος του ΕΦΕΤ Γιάννης Τσιάλτας. Οι έρευνες, ωστόσο, επικεντρώνονται τώρα στο να διευκρινιστεί εάν τα θετικά αυτά δείγματα περιέχουν αντιβιοτικά και την αντιφλεγμονώδη ουσία φαινυλοβουταζόνη. Ο πρόεδρος του ΕΦΕΤ ανέφερε πως οι αρμόδιες υπηρεσίες έχουν λάβει έως τώρα 167 δείγματα τροφίμων και διαβεβαίωσε πως οι έλεγχοι θα συνεχιστούν σε όλη την αλυσίδα παραγωγής και διάθεσης.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ

Ο Πούτιν θέλει να ζήσει για πάντα και έχει σχέδιο: Κόρη, επιστήμονες και δισεκατομμύρια

Ο Γκάι Πιρς και η Πάμελα Άντερσον μαζί στην νέα ταινία «Queen of the Falls»

EuroBasket: Η Ελλάδα «πέταξε» στους 8 με 84-79 επί του Ισραήλ

Απολογισμός στο Φεστιβάλ Βενετίας. Κερδισμένοι και χαμένοι

Ένα αιωνόβιο σπίτι στο Μετς

σχόλια