Επίθεση με μολότοφ σε σύνδεσμο οπαδών του Παναθηναϊκού - Πέντε προσαγωγές

Επίθεση με μολότοφ σε σύνδεσμο οπαδών του Παναθηναϊκού - Πέντε προσαγωγές Facebook Twitter
0

Επίθεση με βόμβες μολότοφ σημειώθηκε απόψε σε σύνδεσμο οπαδών του Παναθηναϊκού, στον Άγιο Δημήτριο. Σε πέντε προσαγωγές προχώρησε η αστυνομία.


Ειδικότερα, γύρω στα πενήντα με εξήντα άτομα, που επέβαιναν σε μηχανές, μόλις έφτασαν έξω από τα γραφεία του συνδέσμου, που βρίσκονται στη λεωφόρο Βουλιαγμένης, έριξαν βόμβες μολότοφ. Από την επίθεση δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός, ενώ προκλήθηκαν υλικές ζημιές στην πρόσοψη των γραφείων.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ελευθερία του Τύπου: Έκθεση του Στέιτ Ντιπάρτμεντ για την κατάσταση στην Ελλάδα

Ελλάδα / Ελευθερία του Τύπου: Έκθεση του Στέιτ Ντιπάρτμεντ για την κατάσταση στην Ελλάδα

Το Στέιτ Ντιπάρτμπεντ συντάσσει ξεχωριστή σχετική έκθεση «για όλα τα κράτη μέλη των Ηνωμένων Εθνών και για όλες τις χώρες που λαμβάνουν βοήθεια, σύμφωνα με τον Νόμο περί Εξωτερικής Βοήθειας του 1961 και τον Νόμο περί Εμπορίου του 1974»
LIFO NEWSROOM
Φωτιές στη Χίο: Το 22% του νησιού έχει καεί από το 2016 – Ρεκόρ καταστροφών το 2025

Ελλάδα / Φωτιές στη Χίο: Το 22% του νησιού έχει καεί από το 2016 – Ρεκόρ καταστροφών το 2025

H Ελλάδα καταγράφει ήδη πάνω από 454.000 στρέμματα καμένα έως τις 19 Αυγούστου, γεγονός που κατατάσσει το 2025 ως την πέμπτη χειρότερη χρονιά των τελευταίων 20 ετών, επισημαίνει ο Κώστας Λαγουβάρδος
LIFO NEWSROOM