«Επιστροφή στην κανονικότητα» για τους πλήρως εμβολιασμένους - Τι θα ισχύει σε εστίαση και διασκέδαση

Επιστροφή στην κανονικότητα για τους πλήρως εμβολιασμένους - Τι θα ισχύει σε εστίαση και διασκέδαση Facebook Twitter
Πηγή: Eurokinissi.
0

Επιστροφή όσο το δυνατόν πιο κοντά στην καθημερινότητα που είχαν προ κορωνοϊού, προβλέπει για τους πολίτες που έχουν εμβολιαστεί το πλέγμα μέτρων που θα ανακοινωθεί την Τετάρτη από το Υπουργείο Υγείας.

Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν ότι οι εμβολιασμένοι θα έχουν απόλυτη ελευθερία κινήσεων και τέλος στα lockdown. Πρόθεση είναι να μην υπάρξουν «πισωγυρίσματα» στην οικονομική και κοινωνική κανονικότητα της χώρας. 

Σύμφωνα με την ΕΡΤ,  στα σχέδια είναι στους κλειστούς χώρους εστίασης και διασκέδασης, που είναι αμιγώς για εμβολιασμένους, να μην υπάρχουν στο εξής περιορισμοί, ούτε στη μουσική ή τον χορό και οι θαμώνες να μπορούν να επιστρέψουν στις συνήθειες που είχαν πριν την πανδημία.

Παράλληλα, σύμφωνα με ρεπορτάζ της Ευαγγελίας Τσικρίκα για το newsit.gr, μεταξύ όσων επεξεργάζονται κυβέρνηση σε συνεννόηση με τους ειδικούς, μία από τις προτάσεις είναι η κατάργηση οποιουδήποτε περιορισμού για όσους έχουν κάνει το εμβόλιο κατά της covid-19 ακόμη και στις «κόκκινες» περιοχές.

«Οι εμβολιασμένοι κατά της covid-19 μπορούν να κινούνται και να αποκτούν δικαιώματα μιας φυσιολογικής κοινωνικής και οικονομικής ζωής. Συνεπώς, θα οδηγούμαστε προς αυτή την κατεύθυνση. Όποιος έχει εμβολιαστεί θα απολαμβάνει αυτά που είχαμε πριν. Κάποιος που εμβολιάζεται, φτάνει πιο κοντά σε μία φυσιολογική ζωή» είπε χθες ο γενικός γραμματέας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, Μάριος Θεμιστοκλέους.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η πρώτη αντίδραση των Αιγύπτιων ψαράδων στην αίτηση αποφυλάκισης Κασιδιάρη

Ελλάδα / Η πρώτη αντίδραση των Αιγύπτιων ψαράδων στην αίτηση αποφυλάκισης Κασιδιάρη

Η δήλωση ολοκληρώνεται με αυστηρή προειδοποίηση προς τη Δικαιοσύνη, ειδικά υπό το φως της αποφυλάκισης δύο ακόμα καταδικασμένων στελεχών της Χρυσής Αυγής – των Ηλία Παναγιώταρου και Χρήστου Παππά
LIFO NEWSROOM
Δίκη για τη γυναικοκτονία της Κυριακής Γρίβα: Με φωτογραφίες του παιδιού της, καταθέτει η μητέρα της

Ελλάδα / Δίκη για τη γυναικοκτονία της Κυριακής Γρίβα: Με φωτογραφίες του παιδιού της, καταθέτει η μητέρα της

«Είμαι η μαμά της Κυριακής Γρίβα που δολοφονήθηκε στο αστυνομικό τμήμα από τον πρώην σύντροφο της», έτσι συστήνομαι από την 1η Απριλίου 2024, κατέθεσε η Δέσποινα Καλλέα
LIFO NEWSROOM