Επεισόδια στην Κυψέλη: Ποινική δίωξη για τέσσερα πλημμελήματα στους συλληφθέντες

Επεισόδια στην Κυψέλη: Ποινική δίωξη για τέσσερα πλημμελήματα στους συλληφθέντες Facebook Twitter
Φωτογραφία αρχείου
0

Τέσσερις κατηγορίες σε βαθμό πλημμελήματος περιλαμβάνει η δίωξη που άσκησε ο Εισαγγελέας στους συλληφθέντες κατά την διάρκεια επεισοδίων που έγιναν τα ξημερώματα στην πλατεία Αγίου Γεωργίου στην Κυψέλη.

Οι κατηγορίες που απήγγειλε ο Εισαγγελέας αφορούν τα αδικήματα της απόπειρας επικίνδυνης σωματικής βλάβης, βίας κατά υπαλλήλων, απείθειας και εξύβρισης, ενώ οι πέντε συλληφθέντες παραπέμφθηκαν να δικαστούν στο Αυτόφωρο.

Η δίκη τους αναβλήθηκε για τις 21 Μαΐου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, στην πλατεία Αγίου Γεωργίου μετέβησαν αστυνομικοί, κατόπιν τηλεφωνήματος περίπου την μία μετά τα μεσάνυχτα στην Άμεση Δράση για ένοπλη ληστεία.

Εκεί βρέθηκαν αντιμέτωποι με δεκάδες συγκεντρωμένους πολίτες οι οποίοι τους επιτέθηκαν με πέτρες και μπουκάλια.

Έτσι στο σημείο πήγαν ΜΑΤ και ακολούθησε συμπλοκή, με τους αστυνομικούς να κάνουν χρήση χημικών και να προχωρούν σε 37 προσαγωγές από τις οποίες οι πέντε μετατράπηκαν σε συλλήψεις.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Φθιώτιδα: Κακοποιητικά μηνύματα σε 14χρονη – Τι είπε στο δικαστήριο ο 61χρονος που καταδικάστηκε

Ελλάδα / Φθιώτιδα: Κακοποιητικά μηνύματα σε 14χρονη – Τι είπε στο δικαστήριο ο 61χρονος που καταδικάστηκε

Ο 61χρονος υποστήριξε στο δικαστήριο ότι «παρερμήνευσε την ηλικία της μαθήτριας», καθώς –όπως ισχυρίστηκε– «έδειχνε μεγαλύτερη και είχε επαφές με ενήλικες στο διαδίκτυο»
LIFO NEWSROOM