Εορταστικό ωράριο: Ποια καταστήματα είναι ανοιχτά σήμερα, Κυριακή και τη Δευτέρα του Πάσχα

Εορταστικό ωράριο: Ποια καταστήματα είναι ανοιχτά σήμερα, Κυριακή και τη Δευτέρα του Πάσχα Facebook Twitter
Ποια καταστήματα είναι ανοιχτά Κυριακή και Δευτέρα του Πάσχα (Eurokinissi)
0

Κανονικά λειτουργούν σήμερα Κυριακή του Πάσχα οι φούρνοι και τα ζαχαροπλαστεία σύμφωνα με το εορταστικό ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων.

«Την Κυριακή του Πάσχα, τα καταστήματα των οποίων η λειτουργία δεν έχει ανασταλεί, λειτουργούν κανονικά σύμφωνα με το ισχύον για τις Κυριακές πλαίσιο» ανέφερε σε ανάρτησή του στο twitter ο υφ. Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Νίκος Παπαθανάσης.

Όπως ανέφεραν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ στελέχη του υπουργείου, την Κυριακή του Πάσχα, σύμφωνα με τη νομοθεσία, κλειστά θα είναι τα σούπερ μάρκετ, ενώ μπορούν να λειτουργούν οι φούρνοι για το ψήσιμο των φαγητών, τα ζαχαροπλαστεία, τα μίνι μάρκετ καθώς και τα βενζινάδικα.

Φούρνοι και ζαχαροπλαστεία θα είναι ανοιχτά και τη Δευτέρα του Πάσχα σύμφωνα με την ανακοίνωση της γενικής γραμματείας Εμπορίου και Προστασίας του Καταναλωτή του υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων σχετικά με το ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων.

Παράλληλα, έχουν εντατικοποιηθεί και οι έλεγχοι προκειμένου να αποτραπούν φαινόμενα αισχροκέρδειας.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η λεσβιακή ιστορία της Ερεσού

Lgbtqi+ / Η λεσβιακή ιστορία της Ερεσού

Μια εποχική λεσβιακή κοινότητα δημιουργείται κάθε καλοκαίρι στη Λέσβο, από γυναίκες που φθάνουν στο νησί από όλο τον κόσμο. Η κινηματογραφίστρια Τζέλη Χατζηδημητρίου καταγράφει την ιστορία της Ερεσού, έχοντας ζήσει την ακμή (και την πτώση) της από πρώτο χέρι.
ΜΕΡΟΠΗ ΚΟΚΚΙΝΗ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ