Εντόπισαν το στίγμα του κινητού της Δώρας Ζέμπερη - Ποια ήταν η περιοχή που έδωσε τελευταία φορά σήμα

Εντόπισαν το στίγμα του κινητού της Δώρας Ζέμπερη - Ποια ήταν η περιοχή που έδωσε τελευταία φορά σήμα Facebook Twitter
0

Ο άνθρωπος που δολοφόνησε τη Δώρα Ζέμπερη πήρε μαζί του το κινητό της τηλέφωνο το οποίο εξέπεμπε σήμα για μερικές ώρες από περιοχή κοντά στην Ομόνοια, όπως δείχνουν νέα στοιχεία.

Το νέο στοιχείο που βλέπει το φως της δημοσιότητας οδηγεί τις έρευνες στην κατεύθυνση πως το κίνητρο ήταν η ληστεία.

Το σήμα εντοπίστηκε στην περιοχή της οδού Μενάνδρου, μια περιοχή όπου γίνεται μεγάλη διακίνηση κλοπιμαίων και κλεπταποδόχοι αγοράζουν κλεμμένα αντικείμενα όπως κινητά από μικροκλοπές σε καθημερινή βάση.

Το νέο αυτό στοιχείο δείχνει ότι η 32χρονη έπεσε θύμα ληστή ο οποίος μάλιστα σκέφτηκε πως πρέπει να απενεργοποιήσει το κινητό για να μην δώσει ίχνη για τις κινήσεις του.

Σύμφωνα με το «Έθνος» οι έρευνες προσανατολίζονται σε άτομα τα οποία έχουν "φάκελο" για παρόμοιες επιθέσεις κατά το παρελθόν ενώ στο στόχαστρο μπαίνει η Ομόνοια για τον εντοπισμό του δράστη ή του ατόμου που αγόρασε το κινητό τηλέφωνο της Δώρας.

Όπως αποκάλυψε την Τρίτη στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του ΑΝΤ 1 η δικηγόρος της οικογένειας της άτυχης κοπέλας, ένα ζευγάρι έδωσε στις Αρχές ένα σημαντικό αντικείμενο, το οποίο ενδέχεται να οδηγήσει στα ίχνη του δολοφόνου.

Ωστόσο, δεν θέλησε να προχωρήσει σε λεπτομέρειες σχετικά με το αντικείμενο, αν δηλαδή πρόκειται για τη τσάντα ή το πορτοφόλι της Δώρας.


«Υπάρχει μία σημαντική μαρτυρία, πολύ διαφωτιστική για το έγκλημα, ίσως δύο μαρτυρίες, γιατί είναι ζευγάρι. Κατέθεσαν στις Αρχές και είχαν στην κατοχή τους ένα στοιχείο που σχετίζεται με το έγκλημα. Είναι ένα σημαντικό στοιχείο εκτιμούν οι Αρχές, δεν μπορώ να πω κάτι παραπάνω», ανέφερε, χαρακτηριστικά, η δικηγόρος της οικογένειας, ενώ αρνήθηκε να προβεί σε περαιτέρω αποκαλύψεις σχετικά με το αντικείμενο. Ωστόσο, πρόσθεσε ότι αυτό, σε συνδυασμό με τις μαρτυρίες, θα μπορούσε να οδηγήσει στο δράστη του εγκλήματος.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ