Ένταση και χημικά στην πορεία για τον Δημήτρη Κουφοντίνα στην Αθήνα

Ένταση και χημικά στην πορεία για τον Δημήτρη Κουφοντίνα στην Αθήνα Facebook Twitter
Φωτογραφία από NEWSBEAST
0

Ένταση επικρατεί αυτή την ώρα στο κέντρο της Αθήνας, στην πορεία εκατοντάδων ατόμων υπέρ του Δημήτρη Κουφοντίνα.

Οι αστυνομικοί προχώρησαν σε χρήση χημικών κατά των διαδηλωτών την οδό Σταδίου. Οι προπορευόμενοι διαδηλωτές έχουν ήδη φτάσει στην πλατεία Συντάγματος. Οι δρόμοι γύρω από την πλατεία παραμένουν κλειστοί. Στις 6μ.μ, περίπου 500 άτομα συγκεντρώθηκαν στο Μοναστηράκι, με αίτημα τη χορήγηση άδειας στον Δημήτρη Κουφοντίνα. Στις 7:30μ.μ οι συγκεντρωμένοι ξεκίνησαν πορεία στο κέντρο της Αθήνας, ενώ η αστυνομία παρακολουθούσε από μικρή απόσταση. 

Το πρωί, το ποινικό τμήμα του Αρείου Πάγου συζήτησε κεκλεισμένων των θυρών την αίτηση αναίρεσης που έκανε η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ξένη Δημητρίου. Η κα Δημητρίου είχε κάνει αίτηση σε βάρος του απορριπτικού βουλεύματος του Τριμελούς Εφετείου Βόλου για την χορήγηση άδειας στον Δημήτρη Κουφοντίνα.

Η απόφαση αναμένεται να εκδοθεί μέσα στις επόμενες 24 ώρες. Στη σχετική δικογραφία συμπεριελήφθη και το υπόμνημα που κατέθεσε η συνήγορος του Δημήτρη Κουφοντινα, σύμφωνα με το οποίο πληρούνται οι τυπικές προϋποθέσεις για την χορήγηση της άδειας αλλά και οι ουσιαστικές.

 
Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ