Πορεία για τον Δημήτρη Κουφοντίνα στο κέντρο της Αθήνας

Πορεία για τον Δημήτρη Κουφοντίνα στο κέντρο της Αθήνας Facebook Twitter
Φωτογραφία από NEWSBEAST
1

Πορεία υπέρ του Δημήτρη Κουφοντίνα πραγματοποιούν αυτή την ώρα εκατοντάδες άτομα, στο κέντρο της Αθήνας. 

Περίπου 500 άτομα συναντήθηκαν στο Μοναστηράκι και αυτή την ώρα κινούνται σε διάφορους δρόμους της Αθήνας ενώ ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις βρίσκονται επί ποδός και παρακολουθούν από κοντά την πορεία. Το πρωί, το ποινικό τμήμα του Αρείου Πάγου συζήτησε κεκλεισμένων των θυρών την αίτηση αναίρεσης που έκανε η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ξένη Δημητρίου.

Η κα Δημητρίου είχε κάνει αίτηση σε βάρος του απορριπτικού βουλεύματος του Τριμελούς Εφετείου Βόλου για την χορήγηση άδειας στον Δημήτρη Κουφοντίνα. Η απόφαση αναμένεται να εκδοθεί μέσα στις επόμενες 24 ώρες. Στη σχετική δικογραφία συμπεριελήφθη και το υπόμνημα που κατέθεσε η συνήγορος του Δημήτρη Κουφοντινα, σύμφωνα με το οποίο πληρούνται οι τυπικές προϋποθέσεις για την χορήγηση της άδειας αλλά και οι ουσιαστικές.

 


Σύμφωνα με την αναίρεση που άσκησε η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, η αντιφατική νομολογία για το κατά πόσο δικαιούνται άδεια οι πολυ-ισοβήτες, θα πρέπει να λυθεί σε ανώτατο επίπεδο. Στην περίπτωση που τελικά αναιρεθεί το σχετικό βούλευμα, η δικογραφία θα επιστρέψει στον Βόλο, όπου η υπόθεση θα εξεταστεί εκ νέου από διαφορετική σύνθεση. 

Ελλάδα
1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Υπόθεση Κολωνού: «Ζητώ συγγνώμη που δε μίλησα από την αρχή, φοβόμουν» δηλώνει η 12χρονη

Ελλάδα / Υπόθεση Κολωνού: «Ζητώ συγγνώμη που δε μίλησα από την αρχή, φοβόμουν» δηλώνει η 12χρονη

«Πήγαινα στην πλατεία με το ποδήλατο μου, όπως όλα τα παιδιά της γειτονιάς. Μακάρι να μην είχε εμφανιστεί ποτέ αυτό το τέρας μπροστά μου. Όμως εμφανίστηκε» εξηγεί το παιδί, λίγο πριν την απόφαση της Δικαιοσύνης
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Ας σκεφτούμε τί σημαίνει δημοκρατία και σεβασμός!Και ας μην ξεχνάμε ότι ο συγκεκριμένος ήταν ο αρχιεκτελεστής της τρομοκρατικής οργάνωσης!Είναι πέρα από κάθε έννοια λογικής η στήριξη αυτού του αιτήματος!