Ένοχοι οι υπεύθυνοι επιχείρησης θαλάσσιων σπορ και ο χειριστής σκάφους για τον θάνατο 10χρονου στη Μύκονο

Ένοχοι οι υπεύθυνοι της επιχείρησης θαλάσσιων σπορ και ο χειριστής του σκάφους για τον θάνατο 10χρονου στη Μύκονο Facebook Twitter
Eurokinissi
0

Ένοχοι για το κακούργημα της θανατηφόρου έκθεσης, που είχε ως αποτέλεσμα να χάσει την ζωή του ο 10χρόνος Μιχαήλ Πασχαλάκης στις 11 Αυγούστου 2014 στο Κάλο Λιβάδι στη Μύκονο, κρίθηκαν ο χειριστής του σκάφους και οι ιδιοκτήτες της επιχείρησης θαλάσσιων σπορ.

Συγκεκριμένα, το πενταμελές Εφετείο Αιγαίου έκρινε ενόχους τον ιδιοκτήτη της επιχείρησης, την κόρη του (κατ’ ανάθεση εκπρόσωπο της επιχείρησης) και τον χειριστή του σκάφους για τον θάνατο του 10χρονου Μιχαήλ.

Υπενθυμίζεται ότι το 10χρονο παιδί χτυπήθηκε από ταχύπλοο ενώ έκανε «μπανάνα».

Οι ποινές, που επιβλήθηκαν από το Πενταμελές Εφετείο ήταν 5 χρόνια κάθειρξη για τον ιδιοκτήτη, 3 χρόνια φυλάκιση για την κόρη του και 4χρόνια, φυλάκιση αντίστοιχα, για τον χείριστη του σκάφους.

Ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης, θα εκτίσει την ποινή του κατ’ οίκον, επειδή έχει συμπληρώσει τα 70 έτη, ενώ στους λοιπούς χορηγήθηκε αναστολή της ποινής.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ρούλα Πισπιρίγκου: Καταθέτει σήμερα ως ύποπτη για τους θανάτους και των τριών παιδιών- Τα 4 νέα στοιχεία στη δικογραφία

Ελλάδα / Ρούλα Πισπιρίγκου: Καταθέτει ως ύποπτη και για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας- Τα 4 νέα στοιχεία στη δικογραφία

«Με κατηγορούν όλοι οι υπόλοιποι με κατηγορεί και ο σύζυγος που ζήσαμε τόσα χρόνια μαζί και αποκτήσαμε αυτά τα παιδιά» λέει μέσω του δικηγόρου της
THE LIFO TEAM
Πόσο ακροδεξιά «γέρνουμε» ως κοινωνία;

Θέματα / Πόσο ακροδεξιά τείνουμε ως κοινωνία;

Το Σημείο για τη μελέτη και την αντιμετώπιση της ακροδεξιάς παρουσιάζει την πρώτη του ετήσια μέτρηση τάσεων της ελληνικής κοινωνίας σε μια σειρά από θέματα που θεωρούνται «δείκτες ακροδεξιάς συγκρότησης» και τα αποτελέσματα φέρνουν σε... σκωτσέζικο ντους.
ΘΟΔΩΡΗΣ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ