«Ελευθέριος Βενιζέλος»: Υπάλληλος εντόπισε όπλο με γεμιστήρα μέσα σε δέμα

«Ελευθέριος Βενιζέλος»: Υπάλληλος εντόπισε όπλο με γεμιστήρα μέσα σε δέμα Facebook Twitter
Φωτ.: Eurokinissi
0

Συναγερμός σήμανε το πρωί της Δευτέρας στο «Ελευθέριος Βενιζέλος», όταν εντοπίστηκε ένα πιστόλι μέσα σε ένα δέμα, το οποίο είχε προορισμό τις ΗΠΑ.

Συγκεκριμένα, στο Κέντρο Αεροπορικού Ταχυδρομείου του αεροδρομίου Ελ. Βενιζέλος, εντοπίστηκε από υπάλληλο εταιρείας σεκιούριτι κατά την διάρκεια του ελέγχου X-ray, ένα χάρτινο δέμα, που είχε προορισμό τις ΗΠΑ, και εντός αυτού υπήρχε ένα αντικείμενο που έμοιαζε με όπλο.

Αφού αποσφραγίστηκε το δέμα, παρουσία του υπαλλήλου της ιδιωτικής εταιρείας παροχής υπηρεσιών ασφαλείας, βρέθηκε ένα πιστόλι 9 χιλιοστών, ένας γεμιστήρας και επτά σφαίρες.
 

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αγρίνιο: Ποινική δίωξη για την υψηλή θνησιμότητα στη ΜΕΘ του νοσοκομείου την περίοδο του κορωνοϊού

Ελλάδα / Αγρίνιο: Ποινική δίωξη για την υψηλή θνησιμότητα στη ΜΕΘ του νοσοκομείου την περίοδο του κορωνοϊού

Η δίωξη ασκήθηκε για το αδίκημα της έκθεσης σε βαθμό κακουργήματος κατά μελών της διοίκησης του νοσοκομείου Αγρινίου και μελών της νοσηλευτικής υπηρεσίας, αλλά και κατά άλλων προσώπων που τυχόν θα προκύψουν από την ανάκριση
LIFO NEWSROOM