ΕΛΑΣ για Αμαλιάδα και Μουρτζούκου: Περιμένουμε να διαπιστώσουμε αν υπάρχει εγκληματική ενέργεια

ΕΛΑΣ για Αμαλιάδα και Μουρτζούκου: Περιμένουμε να διαπιστώσουμε αν υπάρχει εγκληματική ενέργεια Facebook Twitter
Φωτ.: Eurokinissi
0

Η Ειρήνη Μουρτζούκου απομακρλυνθηκε από τις καθημερινές δημόσιες εμφανίσεις της στα τηλεοπτικά πάνελ, όπως της ζητούσε να πράξει εδώ και καιρό η δικηγόρος της.

Στο μεταξύ, οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ για τα πέντε βρέφη που πέθαναν και συνδέονται με την 24χρονη Ειρήνη Μουρτζούκου, βρίσκονται σε εξέλιξη, προκειμένου να διαπιστωθεί, όπως είπε η Κωνσταντία Δημογλίδου στον ΣΚΑΙ, αν όντως πρόκειται για εγκληματική ενέργεια.

Η εκπρόσωπος Τύπου της Ελληνικής Αστυνομίας κλήθηκε να απαντήσει στο ερώτημα «μήπως αργεί η αστυνομία σε αυτή την υπόθεση;». Η κ. Δημογλίδου ξεκαθάρισε ότι «η αστυνομία δεν αργεί» και ότι αυτή τη στιγμή γίνεται έρευνα ταυτόχρονα για τους πέντε θανάτους «προκειμένου να διαπιστώσουμε αν πρόκειται για εγκληματική ενέργεια».

Νωρίτερα, η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ μίλησε και στον ΑΝΤ1, λέγοντας ότι η αστυνομία βρίσκεται στην τελική ευθεία και ότι η Ειρήνη Μουρτζούκου θα κληθεί να δώσει κατάθεση.

«Αυτή την εβδομάδα το Τμήμα Ανθρωποκτονιών εξετάζει γιατρούς, οι οποίοι ασχολήθηκαν ουσιαστικά με το δεύτερο παιδί της γυναίκας, καθώς νοσηλεύτηκε περίπου ένα μήνα σε νοσοκομείο της Αττικής. Κανείς δεν είναι ύποπτος και κανείς κατηγορούμενος» δήλωσε αρχικά.

Αναμένουμε τα πλήρη αποτελέσματα από την τελευταία ιατροδικαστική εξέταση η οποία δεν είναι στα χέρια μας. Μιλάω για το τελευταίο παιδί που κατέληξε τον Αύγουστο, στο οποίο έχει δηλώσει και η ίδια ότι ήταν παρούσα. Οπότε θα κληθεί να δώσει κατάθεση».

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Θεσσαλονίκη: «Μας κλώτσησαν» λένε ωφελούμενοι ΚΑΠΗ για beach bars που τους αρνήθηκαν την είσοδο

Ελλάδα / Θεσσαλονίκη: «Μας έδιωξαν λες και ήμασταν πρόβατα» λένε οι ηλικιωμένοι για τα beach bars που τους αρνήθηκαν την είσοδο

Τι καταγγέλλουν ηλικιωμένοι που δικαιούνταν δωρεάν μπάνια από πρόγραμμα του δήμου - «Μας έκανε μια κίνηση με τα χέρια του θαρρείς και ήμασταν πρόβατα»
LIFO NEWSROOM
Αυξήθηκαν οι νεκροί από τροχαία στην Ελλάδα - Στην 4η χειρότερη θέση της ΕΕ

Ελλάδα / Αυξήθηκαν οι νεκροί από τροχαία στην Ελλάδα - Στην 4η χειρότερη θέση της ΕΕ

Η πιθανότητα θανάτου στο ελληνικό οδικό δίκτυο είναι τριπλάσια σε σχέση με χώρες όπως η Νορβηγία, η Σουηδία και η Μάλτα, και διπλάσια από χώρες όπως η Δανία, το Ηνωμένο Βασίλειο, το Λουξεμβούργο, η Ελβετία και η Σλοβενία
LIFO NEWSROOM