Εκλογές 2023: 5 συλλήψεις για απόπειρα εξαγοράς ψήφων

Εκλογές 2023: 5 συλλήψεις για απόπειρα εξαγοράς ψήφων Facebook Twitter
Φωτ.: SOOC
0

Πέντε άτομα συνελήφθησαν για παράβαση της εκλογικής νομοθεσίας, λίγες ώρες προτού ανοίξουν οι κάλπες για τις εκλογές 2023

Η σύλληψη πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου, παραμονή των εκλογών 2023, σε περιοχή της Καρδίτσας. Από την έρευνα, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., προκύπτουν στοιχεία για προσέγγιση ψηφοφόρων σε οικισμό, προκειμένου να ψηφίσουν υποψήφιο βουλευτή στις εκλογές 2023, έναντι χρηματικού ποσού. 

Κατά τη διάρκεια ελέγχου, στο αυτοκίνητο ενός εκ των συλληφθέντων βρέθηκαν 197 ταυτότητες, διαβατήριο, δύο φωτοαντίγραφα δελτίων ταυτότητας, όπως και μια σακούλα με 114 κλειστούς φακέλους. Κάθε φάκελος περιείχε κάρτα ατόμου που είναι υποψήφιος βουλευτής στις εκλογές της 21ης Μαΐου και 5 ψηφοδέλτια με «σταυρωμένο» το όνομα του συγκεκριμένου. 

Επίσης, δύο εκ των συλληφθέντων είχαν στην κατοχή τους συνολικά το χρηματικό ποσό των 6.060 ευρώ.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΛΙΜΑΝΑΚΙΑ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ ΔΥΤΗΣ ΝΕΚΡΟΣ ΚΑΜΕΡΑ

Ελλάδα / Πώς συνέβη η τραγωδία στα Λιμανάκια Βουλιαγμένης: Στο «Πηγάδι του Διαβόλου» εντοπίστηκε ο δύτης

Κάμερα κατέγραψε τις τελευταίες του στιγμές - Η σορός του 34χρονου έχει εγκλωβιστεί στο σημείο και έχει σχεδιαστεί νέα επιχείρηση για την ανάσυρση, πιθανόν το ερχόμενο Σάββατο
THE LIFO TEAM