Έκλεψαν ποδήλατο παραολυμπιονίκη στο Λαγονήσι - Κινδυνεύει να μείνει εκτός των Παραολυμπιακών αγώνων του 2020

Έκλεψαν ποδήλατο παραολυμπιονίκη στο Λαγονήσι - Κινδυνεύει να μείνει εκτός των Παραολυμπιακών αγώνων του 2020 Facebook Twitter
1

Άγνωστοι έκλεψαν το ποδήλατο του 19χρονου παραολυμπιονίκη, Νίκου Παπαγγελή, από παραλία στο Λαγονήσι. 

Όπως αναφέρει μέσω ανάρτησης του στο Facebook, το ποδήλατο, το οποίο στοιχίζει πάνω από 7.000, κλάπηκε πριν τέσσερις μέρες αφού οι δράστες κατάφεραν πρώτα να διαρρήξουν το αυτοκίνητο του.

Καθώς πρόκειται για ένα ειδικού σχεδιασμού ποδήλατο, που φέρει μόνο δεξί πετάλι, και δεν είναι εύκολο να χρησιμοποιηθεί από τον καθένα, οι αρχές εκτιμούν ότι στόχος των ληστών είναι είτε να το αποσυναρμολογήσουν προκειμένου να αρχίσουν να πωλούν ξεχωριστά τμήματα του, είτε να το προωθήσουν στην μαύρη αγορά σε ιδιαίτερα χαμηλή τιμή.

Έκλεψαν ποδήλατο παραολυμπιονίκη στο Λαγονήσι - Κινδυνεύει να μείνει εκτός των Παραολυμπιακών αγώνων του 2020 Facebook Twitter

Ο μοναδικός αθλητής στην ποδηλασία με μονό πετάλι στην Ελλάδα σκόπευε να συμμετάσχει στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του 2020, ωστόσο η κλοπή του ποδηλάτου φαίνεται πως του δημιουργεί σημαντικό εμπόδιο, καθώς είναι ιδιαίτερα ακριβό για να το αγοράσει εκ νέου. 

«Για μένα αυτό το ποδήλατο είναι η ζωή μου και χωρίς αυτό δεν μπορώ να πάω στο Τόκιο» ανέφερε, χαρακτηριστικά, μιλώντας στο Star. 

 «Tο ποδήλατο είναι άχρηστο για τους άλλους. Δεν μπορεί να μπει αριστερό πετάλι. Κάνει μόνο για άτομα με ένα πόδι. Δίνω μάλιστα και αμοιβή σ΄όποιον με βοηθήσει να το βρω» κατέληξε ο Νίκος Παπαγγελής.

Ελλάδα
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Θεσσαλονίκη - Σοβαρές καταγγελίες για τη δομή των ΑμεΑ-Μητέρα: «Ξέρω ότι δίπλα στο γιο μου πέθαναν άλλα τρία παιδιά»

Ελλάδα / Θεσσαλονίκη - Σοβαρές καταγγελίες για τη δομή των ΑμεΑ-Μητέρα: «Ξέρω ότι δίπλα στο γιο μου πέθαναν άλλα τρία παιδιά»

Οι αποκαλύψεις ξεκίνησαν όταν ο 20χρονος Πάρης έχασε τη ζωή του το Νοέμβριο του 2021 και η οικογένειά του κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά στις αρχές
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Βασικά αν θέλει να δημοσιεύσει έναν τραπεζικό λογαριασμό αν μπορούμε να βοηθήσουμε να μας κάνει περήφανους ... Έστω αν δοθεί απλά κάποιο μέρος μπορεί να είναι πιο εύκολη αγορά ενός καινούργιου ποδηλάτου

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ