Εγνατία Οδός: Διακοπή κυκλοφορίας αύριο και στις 4/11 για τη μεταφορά ανεμογεννήτριας

Εγνατία Οδός: Διακοπή κυκλοφορίας αύριο και στις 4/11 για τη μεταφορά ανεμογεννήτριας Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν στην Εγνατία Οδό τη Δευτέρα 1 Νοεμβρίου και την Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2021 στο τμήμα του αυτοκινητοδρόμου στην περιφερειακή ενότητα Ημαθίας.

Όπως ανακοινώθηκε από την αστυνομική διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας «θα πραγματοποιηθούν προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε τμήμα της Εγνατίας Οδού στην Ημαθία, λόγω διέλευσης συρμού υπερμεγεθών φορτηγών μεταφοράς υπέρβαρων και ογκωδών φορτίων (τμήματα ανεμογεννήτριας)».

Πού ακριβώς θα κοπεί η κυκλοφορία

Τις συγκεκριμένες ημέρες η κυκλοφορία των οχημάτων θα διακοπεί από τον ανισόπεδο κόμβο Βέροιας (253 χιλιόμετρο) έως τον ανισόπεδο κόμβο Πολυμύλου (227 χιλιόμετρο), στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Κοζάνη, κατά τις ώρες διέλευσης του συρμού (υπολογίζεται από ώρα 8.15 περίπου έως ώρα 09.45 - 10.15 περίπου).

Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται μέσω της νέας περιφερειακής οδού Βέροιας - Νάουσας, στη συνέχεια τα οχήματα θα εισέρχονται στην επαρχιακή οδό Βέροιας - Έδεσσας - Δρεπάνου και τέλος θα εισέρχονται στην Εγνατία Οδό από τον ανισόπεδο κόμβο Κοίλων Κοζάνης.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ