Εγκρίθηκε η πώληση του ΟΛΠ στην Cosco

Εγκρίθηκε η πώληση του ΟΛΠ στην Cosco Facebook Twitter
3

Στην Cosco περνά πλέον και τυπικά το 67% του ΟΛΠ καθώς, σύμφωνα με  πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, το Ελεγκτικό Συνέδριο ενέκρινε σήμερα τη συμφωνία πώλησης του οργανισμού στην κινεζική εταιρεία κρίνοντας νόμιμες όλες τις διαδικασίες.

Το μόνο που μένει για την οριστικοποίηση της συμφωνίας είναι η έγκριση του φακέλου από την επιτροπή ανταγωνισμού προκειμένου να υπογραφεί η σχετική σύμβαση και να έλθει στη Bουλή.

Στελέχη της λιμενικής αγοράς, σχολιάζοντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ την απόφαση του ελεγκτικού συνεδρία τόνισαν ότι ο Πειραιάς θα γίνει ένα από τα μεγαλύτερα λιμάνια του κόσμου και το γεγονός αυτό θα βοηθήσει την απασχόληση και την οικονομία μετά και τη συγχώνευση της Cosco με την China Shipping.

Σημειώνεται ότι η συγκεκριμένη ρύθμιση είναι υποχρεωτική και προβλέπεται στη συμφωνία της ελληνικής κυβέρνησης με τους θεσμούς.

3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΑΠΟ ΦΥΣΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ

Ελλάδα / Ασφάλιση ΙΧ για φυσικές καταστροφές: «Υποχρεωτική» από σήμερα - Τι πρέπει να κάνουν οι οδηγοί

Στις φυσικές καταστροφές περιλαμβάνονται οι πλημμύρες, οι πυρκαγιές και ακραία καιρικά φαινόμενα - Τι ισχύει για όσους δεν επιθυμούν τη συγκεκριμένη ασφαλιστική κάλυψη
LIFO NEWSROOM
Θεσσαλονίκη: Περισσότερες από 20 προσαγωγές και μία σύλληψη μετά την διαμαρτυρία για την ακρίβεια σε σούπερ μάρκετ

Ελλάδα / Θεσσαλονίκη: Περισσότερες από 20 προσαγωγές και μία σύλληψη μετά την διαμαρτυρία για την ακρίβεια σε σούπερ μάρκετ

Σύμφωνα με την αστυνομία παρακωλύθηκε η ομαλή λειτουργία της επιχείρησης, αφού δεν επέτρεπαν στον κόσμο εντός του μαγαζιού να προβεί στις αγορές του
LIFO NEWSROOM