Έφυγε από την ζωή ο Δήμος Βερούκας, πρόεδρος της αλυσίδας σούπερ μάρκετ Bazaar

Έφυγε από την ζωή ο Δήμος Βερούκας, πρόεδρος της αλυσίδας σούπερ μάρκετ Bazaar Facebook Twitter
0

Έφυγε από την ζωή ο Δήμος Βερούκας, πρόεδρος της αλυσίδας σούπερ μάρκετ Bazaar και επικεφαλής του Ομίλου Βερούκα.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Δήμος Βερούκας πέθανε σε ηλικία 56 ετών μετά από καρδιακό επεισόδιο. Ήταν παντρεμένος και είχε δύο παιδιά.

Ο Δήμος Βερούκας γεννήθηκε στην Αθήνα, στις 8 Αυγούστου 1964. Ήταν χημικός μηχανικός, απόφοιτος του ΕΜΠ, ΒSc marketing του Deree college of Athens. Είχε πολυετή εμπειρία στο λιανεμπόριο τροφίμων, στην ανάπτυξη δικτύων, στο franchising και στην παράλληλη ανάπτυξη ακινήτων.

Η αλυσίδα σούπερ μάρκετ Bazaar ιδρύθηκε το 1994. Σήμερα αριθμεί 150 καταστήματα και 11 καταστήματα Cash & Carry σε όλη την Ελλάδα, την ευθύνη των οποίων ο Δήμος Βερύκος είχε μαζί με τον αδελφό του, Γιώργο.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Λέκκας: Στην Αττική έχει χαθεί το 70% του δασικού ιστού από φωτιά - Να μην χάσουμε ούτε ένα δέντρο

Ελλάδα / Λέκκας: Στην Αττική έχει χαθεί το 70% του δασικού ιστού από φωτιά - Να μην χάσουμε ούτε ένα δέντρο

«Υπάρχουν πιθανότητες 70% να εκδηλωθεί μεγάλος σεισμός στην Κωνσταντινούπολη μέσα στα επόμενα πέντε χρόνια», είπε ο καθηγητής Διαχείρισης Φυσικών Καταστροφών και πρόεδρος του ΟΑΣΠ
LIFO NEWSROOM
Αστυνομικός Βουλής: «Καμία σεξουαλική κακοποίηση - Όσα ακούγονται είναι εξωφρενικά και αναληθή»

Ελλάδα / Αστυνομικός Βουλής: «Καμία σεξουαλική κακοποίηση - Όσα ακούγονται είναι εξωφρενικά και αναληθή»

Σε κατάθεση προς το πειθαρχικό συμβούλιο, ο αστυνομικός της Βουλής εξακολουθεί να αρνείται τα πάντα, υποστηρίζοντας μεταξύ άλλων ότι «όσα έχει καταγγέλλει η σύζυγός μου είναι εξωφρενικά και αναληθή
LIFO NEWSROOM