Δυτική Αττική: Έξι συλλήψεις και 15 προσαγωγές στην αστυνομική επιχείρηση για την καταπολέμηση της εγκληματικότητας

Δυτική Αττική: Έξι συλλήψεις και 15 προσαγωγές στην αστυνομική επιχείρηση για την καταπολέμηση της εγκληματικότητας Facebook Twitter
Φωτ.: Eurokinissi
0

Έξι συλλήψεις και 15 προσαγωγές έγιναν κατά την αστυνομική επιχείρηση σήμερα το πρωί στην ευρύτερη περιοχή της Δυτικής Αττικής.

Η επιχείρηση έγινε στις περιοχές των Νεόκτιστων και άλλων οικισμών του Ασπροπύργου, καθώς και στο Μενίδι, με σκοπό την πρόληψη και καταπολέμηση της εγκληματικότητας.

Στην επιχείρηση συμμετείχαν αστυνομικές δυνάμεις της διεύθυνσης Αστυνομίας Δυτικής Αττικής, της διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής/υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών, Ο.Π.Κ.Ε., της διεύθυνσης Αστυνομικών Επιχειρήσεων, της υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Δυτικής Αττικής, της Ε.Κ.Α.Μ. καθώς και με τη συμμετοχή αστυνομικών σκύλων.

Σύμφωνα με την αστυνομία, οι έξι συλλήψεις έγιναν για τα - κατά περίπτωση - αδικήματα της απείθειας, κλοπής, καθώς και των νομοθεσιών για τα ναρκωτικά και κανόνων που αφορούν στην οικοδομή, ενώ έγιναν και 8 κατ' οίκον έρευνες.

Όπως επισημαίνει στην ανακοίνωσή του το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, οι αστυνομικές δράσεις στην περιοχή συνεχίζονται. 

Με πληροφορίες του ΑΠΕ

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ