Δύο συλλήψεις στα Εξάρχεια για μολότοφ κατά αστυνομικών

Δύο συλλήψεις στα Εξάρχεια για μολότοφ κατά αστυνομικών Facebook Twitter
0

Επιθέσεις με βόμβες μολότοφ κατά αστυνομικών δυνάμεων πραγματοποίησαν νεαρά άτομα, από τα μεσάνυχτα έως τις 3:30 τα ξημερώματα, στην ευρύτερη περιοχή των Εξαρχείων, ενώ η Αστυνομία προχώρησε σε δύο συλλήψεις.

Αρχικά, τα άτομα αυτά, που είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους, επιτέθηκαν με μολότοφ εναντίον διμοιρίας των ΜΑΤ, που βρισκόταν στη συμβολή των οδών Πατησίων και Τοσίτσα.

Αργότερα πραγματοποίησαν επιθέσεις στις αστυνομικές δυνάμεις οι οποίες ήταν στην οδό Χαριλάου Τρικούπη.

Από τις επιθέσεις δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

LiFO ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ ΤΩΝ ΔΕΛΦΩΝ

Ελλάδα / Μιχάλης Μαρμαρινός από Δελφούς: «Δεν υπάρχει το "εγώ" χωρίς τον συνάνθρωπο»

Ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Φεστιβάλ Αθηνών-Επιδαύρου συμμετείχε μαζί με τον ομότιμο καθηγητή Κοινωνικής Ψυχιατρικής Στέλιο Στυλιανίδη και τον επικεφαλής ιατρό αποστολών στο Ευρωπαϊκό Κέντρο Αστροναυτών, Αδριανό Γολέμη, σε μια συζήτηση όπου στο επίκεντρο βρέθηκαν η αποδοχή, η συμπερίληψη, η ψυχική υγεία και η αξία της συνεργασίας, στο πλαίσιο του 11ου Οικονομικού Φόρουμ των Δελφών.
THE LIFO TEAM