Δραματική έκκληση από την μητέρα της Δώρας Ζέμπερη: Μη φοβούνται να μιλήσουν όσοι είδαν κάτι

Δραματική έκκληση από την μητέρα της Δώρας Ζέμπερη: Μη φοβούνται να μιλήσουν όσοι είδαν κάτι Facebook Twitter
0

Η μητέρας της Δώρας Ζέμπερη, που δολοφονήθηκε στο Β' Νεκροταφείο Αθηνών, απηύθυνε δραματική έκκληση σε όποιον είδε κάτι εκείνη την ημέρα να καταθέσει στην αστυνομία ή να επικοινωνήσει μαζί της.

«Εγώ το μόνο που ζητάω για το παιδί μου είναι δικαίωση για την ψυχή του. Να βρεθεί ο δολοφόνος του παιδιού μου, γιατί όπως είμαι εγώ μάνα και έχασα σήμερα το δικό μου παιδί, αύριο θα πάει σε ένα άλλο παιδί και θα κάνει πάλι το ίδιο. Δεν θα σταματήσει μόνο στην κόρη μου γι' αυτό παρακαλώ πολύ, σαν μάνα που είμαι και να με ακούν οι μανάδες όλες του κόσμου, να πουν αν είδαν κάτι εκείνη την ημέρα που σκοτώσαν το παιδί μου, να βγουν να το πουν χωρίς καμία συνέπεια. Να έρθουν σε μένα, να πάμε στην αστυνομία, να το πουν ανώνυμα, να μη φοβούνται τίποτα. Γιατί σήμερα είναι στο δικό μου σπίτι και αύριο μπορεί να είναι στο δικό τους», ανέφερε η μητέρα της 32χρονης εφοριακού, μετά το σημερινό μνημόσυνο της κόρης της. 

Δείτε το βίντεο:

 
Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δίκη Πισπιρίγκου: Καλείται για κατάθεση η παιδοκαρδιολόγος που εξέτασε την Τζωρτζίνα

Ελλάδα / Δίκη Πισπιρίγκου: Καλείται για κατάθεση η παιδοκαρδιολόγος «που εξέτασε την Τζωρτζίνα πριν το Καραμανδάνειο»

Γιατροί από το Καραμανδάνειο είπαν πως όταν το παιδί εισήχθη στο νοσοκομείο επικοινώνησαν μαζί της γιατί είχε εξετάσει μερικές μέρες πριν το κορίτσι
NEWSROOM

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ