Δολοφονία στην Αγία Βαρβάρα: Ομολόγησε ο εν διαστάσει σύζυγος του θύματος, παρέδωσε το όπλο

Δολοφονία στην Αγία Βαρβάρα: Ομολόγησε ο εν διαστάσει σύζυγος του θύματος, παρέδωσε το όπλο Facebook Twitter
Πηγή φωτό EUROKINISSI
0

Ο εν διαστάσει σύζυγος της 64χρονης η οποία δολοφονήθηκε στην Αγία Βαρβάρα παραδόθηκε στην αστυνομία και ομολόγησε ότι τη σκότωσε.

Ο 75χρονος παρουσιάστηκε το απόγευμα της Παρασκευής στην υποδιεύθυνση Ασφάλειας Δυτικής Αττικής, συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του και συνελήφθη. Ο άνδρας ομολόγησε το έγκλημα και παρέδωσε στους αστυνομικούς πιστόλι με γεμιστήρα και τρία φυσίγγια, ανακοίνωσε η ΕΛ.ΑΣ.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το ΑΠΕ φέρεται να είπε ότι «την σκότωσε για οικονομικούς λόγους και μεγάλες οικονομικές διαφορές».

 

Περαστικοί εντόπισαν την 64χρονη γυναίκα βαριά τραυματισμένη έξω από το σπίτι της, στη συμβολή των οδών Αιόλου και Πραξιτέλους, το βράδυ της Πέμπτης. Η γυναίκα έφερε τραύματα από πυροβολισμούς στον λαιμό και τον ώμο και λίγο αργότερα άφησε την τελευταία της πνοή.

 

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για τη σύλληψη του 75χρονου

 

«Απογευματινές ώρες σήμερα, Παρασκευή 4 Ιουνίου 2021, παρουσιάστηκε στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Δυτικής Αττικής και συνελήφθη 75χρονος ημεδαπός για την ανθρωποκτονία της 64χρονης ημεδαπής, που διαπράχθηκε χθες, στην Αγία Βαρβάρα.

 

Ο 75χρονος ομολόγησε την πράξη του και παρέδωσε στους αστυνομικούς πιστόλι με γεμιστήρα και τρία φυσίγγια.

 

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία και παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα και θα οδηγηθεί στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή».

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Θέλω περιπολικό για να πάω σπίτι»: Το χρονικό της αμέλειας λίγο πριν τη γυναικοκτονία της Κυριακής Γρίβα

Ελλάδα / «Θέλω περιπολικό για να πάω σπίτι»: Το χρονικό της αμέλειας λίγο πριν τη γυναικοκτονία της Κυριακής Γρίβα

Τι κατέθεσαν οι αστυνομικοί που ήταν παρόντες το βράδυ της γυναικοκτονίας – Οι παραλείψεις, οι δικαιολογίες και η τραγική κατάληξη μπροστά στο αστυνομικό τμήμα
LIFO NEWSROOM
Θεσσαλονίκη: «Μας κλώτσησαν» λένε ωφελούμενοι ΚΑΠΗ για beach bars που τους αρνήθηκαν την είσοδο

Ελλάδα / Θεσσαλονίκη: «Μας έδιωξαν λες και ήμασταν πρόβατα» λένε οι ηλικιωμένοι για τα beach bars που τους αρνήθηκαν την είσοδο

Τι καταγγέλλουν ηλικιωμένοι που δικαιούνταν δωρεάν μπάνια από πρόγραμμα του δήμου - «Μας έκανε μια κίνηση με τα χέρια του θαρρείς και ήμασταν πρόβατα»
LIFO NEWSROOM
Αυξήθηκαν οι νεκροί από τροχαία στην Ελλάδα - Στην 4η χειρότερη θέση της ΕΕ

Ελλάδα / Αυξήθηκαν οι νεκροί από τροχαία στην Ελλάδα - Στην 4η χειρότερη θέση της ΕΕ

Η πιθανότητα θανάτου στο ελληνικό οδικό δίκτυο είναι τριπλάσια σε σχέση με χώρες όπως η Νορβηγία, η Σουηδία και η Μάλτα, και διπλάσια από χώρες όπως η Δανία, το Ηνωμένο Βασίλειο, το Λουξεμβούργο, η Ελβετία και η Σλοβενία
LIFO NEWSROOM