Δολοφονία Μαρίας Μπονίκου: «Την αντίκρισα πεσμένη» - Η μαρτυρία της ξαδέλφης της

Δολοφονία Μαρίας Μπονίκου: «Την αντίκρισα πεσμένη, μέσα στο αίμα και μισόγυμνη», λέει η ξαδέρφη της Facebook Twitter
0

Για τη δολοφονία της ηθοποιού, Μαρίας Μπονίκου στην Αίγινα μίλησε η ξαδέρφη της Ζωή, η οποία ήταν και ο πρώτος άνθρωπος που την αντίκρισε νεκρή.

Δράστης της υπόθεσης είναι ο 46χρονος γιος της ηθοποιού, ο οποίος έχει ομολογήσει την πράξη του.

«Μου είχε πει ότι φοβόταν για τη ζωή της, φοβόταν το γιος της δεν ξέρω όμως τον λόγο. Ο γιος της ήταν απομονωμένος δε μας μίλαγε, ήταν στον κόσμο του», σημείωσε μιλώντας στο OPEN. 

Οι αρχές είχαν ειδοποιήσει την ξαδέρφη του θύματος στις 02:00 τα χαράματα της Παρασκευής (3 Ιουνίου), καθώς είχαν εντοπίσει τον 46χρονο γιο της Μαρίας Μπονίκου στο λιμάνι με τη μουσική στη διαπασών και είχε φανεί παράξενη η συμπεριφορά του.

«Με πήραν τηλέφωνο οι αστυνομικοί στις 02:00 τα μεσάνυχτα για να με ρωτήσουν αν ξέρω τον 46χρονο, ναι, τους απάντησα, τον γνωρίζω και μετά μου ζήτησαν το τηλέφωνο της Μαρίας, η οποία όμως δεν το σήκωνε», περιγράφει.

«Ανησύχησα γιατί κάθε πρωί ο άντρας μου έβλεπε τη Μαρία στην αυλή, και εκείνη την ημέρα δεν την είδε. Πήρα την αστυνομία τηλέφωνο και ενημέρωσα [...] Πήγα με τον άνδρα μου και έναν ακόμη γείτονα. Μπήκαμε στην αυλή και χτυπούσαμε αλλά τίποτα. Κάποια στιγμή ανοίγω εγώ τη σίτα και βλέπω το κλειδί πάνω στην πόρτα, μου έκανε τρομερή εντύπωση. Άνοιξα και τι ήταν να μπω, καλύτερα να μην έμπαινα! Αντίκρισα τη Μαρία πεσμένη, με τη σακούλα, στα αίματα δίπλα τη λάμα που την έσφαξε και μισόγυμνη. Μόλις την είδα έπαθα σοκ», περιέγραψε χαρακτηριστικά η κα Ζωή.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τέμπη: Νέος πραγματογνώμονας για την έκρηξη μετά τη σύγκρουση των τρένων

Ελλάδα / Τέμπη: Νέος πραγματογνώμονας για την έκρηξη μετά τη σύγκρουση των τρένων

Συγγενείς των θυμάτων υποστηρίζουν πως η έκρηξη που προκλήθηκε τη στιγμή του σιδηροδρομικού δυστυχήματος των Τεμπών δεν δικαιολογεί το γνωστό, νόμιμο φορτίο της εμπορικής αμαξοστοιχίας
NEWSROOM