Δολοφονία Άλκη: Παραδόθηκε ο 12ος ύποπτος της υπόθεσης

Δολοφονία Άλκη: Παραδόθηκε ο 12ος ύποπτος της υπόθεσης Facebook Twitter
Πηγή φωτογραφίας: Eurokinissi
0

Παραδόθηκε πριν από λίγο στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης ο 12ος φερόμενος ως εμπλεκόμενος στη δολοφονική επίθεση κατά του 19χρονου Άλκη, σύμφωνα με το GRTimes. 

Σύμφωνα με πληροφορίες της τηλεόρασης του OPEN, δύο από τους συλληφθέντες κατονόμασαν τον φερόμενο οδηγό ενός γκρι Polo ως «Ντίνο», ενώ οι υπόλοιποι κατέθεσαν πως δεν τον γνώριζαν. 

Ο «Ντίνος», σύμφωνα με το υλικό της δικογραφίας δεν κατέβηκε ποτέ από το αυτοκίνητο, αλλά μετέφερε με το αυτοκίνητό του 3 από τους δράστες στο σημείο της επίθεσης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΚΑΪ, ο «Ντίνος» έχει ύψος γύρω στο 1.80 και την ημέρα της δολοφονίας ήταν αξύριστος και φορούσε σκούφο. 
 

Εν τω μεταξύ, στη μία μετά το μεσημέρι εμφανίζεται ο 20χρονος που είχε διαφύγει στην Αλβανία και παραδόθηκε τα προηγούμενα 24ωρα, ενώπιον της 7ης τακτικής ανακρίτριας Θεσσαλονίκης για να παρουσιάσει τη δική του θέση για το φονικό επεισόδιο. Μέσω του συνηγόρου του είχε περιγράψει τον δικό του ρόλο ως «περιφερειακό».

«Καθόμουν σε ένα από τα αυτοκίνητα, στη θέση πίσω από τον συνοδηγό. Δεν έφερα μαζί μου κάποιο αντικείμενο και δεν κατάφερα ουσιαστικά χτυπήματα κατά τον κρίσιμο χρόνο που εξελίχθηκε το ουσιώδες περιστατικό», φέρεται να είναι η θέση που διατυπώνει.

Ήδη για την υπόθεση έδωσαν εξηγήσεις στην ανακρίτρια οι δέκα συγκατηγορούμενοί του και ο ένας μετά τον άλλον οδηγήθηκαν στις φυλακές, καθώς κρίθηκαν προσωρινά κρατούμενοι.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΤΕΓΑΣΤΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΔΙΑΝΕΟΣΙΣ ΑΘΗΝΑ ΕΝΟΙΚΙΟ

Ελλάδα / Η «ακτινογραφία» της στεγαστικής κρίσης στην Ελλάδα: «Πρωταθλητές» στην ΕΕ στο κόστος στέγασης

Η μελέτη της διαΝΕΟσις και του ΙΟΒΕ καταγράφει την εκτίναξη του κόστους κατοικίας, τη μείωση της ιδιοκατοίκησης και την αυξανόμενη πίεση σε ενοικιαστές και νέους
THE LIFO TEAM
ΦΙΔΙ ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Ελλάδα / Ναύπακτος: Οδηγός βρήκε φίδι 2 μέτρων μέσα στο αυτοκίνητό της - «Ήταν τεράστιο, τρόμαξα πολύ»

«Το αυτοκίνητο έβγαζε καπνούς, το σταμάτησα στην άκρη, άνοιξα το καπό και ξαφνικά είδα το φίδι, το οποίο μόλις με είδε άρχισε να στριφογυρίζει», περιγράφει η οδηγός
THE LIFO TEAM
ΟΣΜΗ ΑΕΡΙΟ ΑΤΤΙΚΗ ΕΛΕΓΧΟΣ

Ελλάδα / Οσμή αερίου στην Αττική: Άγνωστη η αιτία και η προέλευσή της - Ολοκληρώθηκαν οι έρευνες της Πυροσβεστικής

Η τελευταία ενημέρωση για την οσμή που έγινε αισθητή από το Λαγονήσι μέχρι τη Δραπετσώνα και από τη Γλυφάδα μέχρι τη Νέα Σμύρνη, την Καλλιθέα και τον Άγιο Δημήτριο
THE LIFO TEAM