Δολοφονία Άλκη: Ο «Αθηναίος» ομολόγησε ότι κρατούσε το «καραμπίτ»

Δολοφονία Άλκη: Ο «Αθηναίος» ομολόγησε ότι κρατούσε το «καραμπίτ» Facebook Twitter
MotionTeam
0

Στην ομολογία ότι κρατούσε μαχαίρι, τύπου «καραμπίτ», προχώρησε κατά την απολογία του ο 25χρονος, αποκαλούμενος και «Αθηναίος», ο οποίος κατηγορείται για εμπλοκή στη δολοφονία του Άλκη.

Κατά τη διάρκεια της μαραθώνιας απολογίας του, ο 25χρονος, επιβάτης του τρίτου αυτοκινήτου, παραδέχθηκε, μεταξύ άλλων, ότι το χρησιμοποίησε και κατάφερε «δύο τσιμπιές», όπως είπε, σε άτομο που όμως δεν ήταν ο Άλκης. Μάλιστα, το μαχαίρι αυτό φέρεται να εντοπίστηκε από την αστυνομία. Τον 25χρονο είχε κατονομάσει συγκατηγορούμενός του ως εκείνον που μαχαίρωσε τον 19χρονο Άλκη, υποδεικνύοντας και το σημείο όπου πέταξε το μαχαίρι, σε ερημική περιοχή.

Οι υπόλοιποι τρεις κατηγορούμενοι βρέθηκαν ενώπιων της ανακρίτριας και αρνήθηκαν όλοι την εμπλοκή τους στον θανάσιμο τραυματισμό του 19χρονου.

Ο 22χρονος οδηγός του δευτέρου αυτοκινήτου φέρεται να απολογήθηκε ότι πλησίασε στο σημείο του εγκλήματος, όταν το φονικό επεισόδιο είχε λήξει και επέστρεφαν οι συγκατηγορούμενοί του. «Δεν κρατούσα τίποτα στα χέρια μου και δεν χτύπησα κανέναν», φέρεται να ανέφερε, σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά.

Από την πλευρά του, ο 23χρονος επιβάτης του ίδιου αυτοκινήτου φαίνεται να υποστήριξε ότι βγήκε από το όχημα αλλά δεν απομακρύνθηκε απ' αυτό. Ο 21χρονος, επιβάτης και αυτός του συγκεκριμένου αυτοκινήτου, υποστήριξε ότι δεν είδε τίποτα από το επεισόδιο και δεν κατέβηκε καν στο δρόμο. «Δεν γνωριζόμαστε όλοι μεταξύ μας. Δεν μπορούσα να φανταστώ ότι υπήρχαν όπλα στα αυτοκίνητα ούτε πως η συνάντησή μας αυτή θα είχε τέτοια κατάληξη», φέρεται να είπε.

Οι τέσσερις κατηγορούμενοι κλήθηκαν να αποκαλύψουν την ταυτότητα και τον ρόλο του οδηγού του τρίτου οχήματος, αλλά -όπως και οι προηγούμενοι που απολογήθηκαν- φαίνεται να μην έδωσαν αξιόπιστες απαντήσεις ή δήλωσαν άγνοια.

Οι πολύωρες απολογίες τους τελείωσαν αργά το βράδυ της Παρασκευής, με την ομόφωνη απόφαση ανακρίτριας και εισαγγελέως ως προς την προφυλάκισή τους. Η διαδικασία των απολογιών θα ολοκληρωθεί τη Δευτέρα με τον 20χρονο, ο οποίος είχε διαφύγει στην Αλβανία και παραδόθηκε στις αστυνομικές αρχές.

Με πληροφορίες ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ