Διπλό φονικό στα Ανώγεια: Ισόβια στον 30χρονο δράστη για τη δολοφονία του Γιώργου Ξυλούρη

Διπλό φονικό στα Ανώγεια: Ισόβια στον 30χρονο δράστη για τη δολοφονία του Γιώργου Ξυλούρη Facebook Twitter
eurokinissi
0

Την ποινή της ισόβιας κάθειρξης επέβαλε σήμερα το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Χανίων στον 30χρονο κατηγορούμενο που κρίθηκε ένοχος για την δολοφονία του 32χρονου Γιώργου Ξυλούρη στις 2 Μαΐου 2020.

Υπενθυμίζεται ότι κατά την διάρκεια συμπλοκής στα Ανώγεια είχε χάσει την ζωή του και ο 63χρονος Λευτέρης Καλομοίρης πατέρας του καταδικασθέντα τον οποίο είχε πυροβολήσει ο Γιώργος Ξυλούρης.

Ο 30χρονος κρίθηκε ομόφωνα ένοχος για ανθρωποκτονία σε ήρεμη ψυχική κατάσταση χωρίς να του αναγνωρισθούν ελαφρυντικά. Την ενοχή του κατηγορουμένου χωρίς ελαφρυντικά είχε προτείνει στην αγόρευση του και ο εισαγγελέας της έδρας.

Η δίκη ξεκίνησε στις 12 Απριλίου διεξήχθη κάτω από αυστηρά μέτρα ασφαλείας και κατά την διάρκειά της δεν έλειψαν οι εντάσεις και οι αντεγκλήσεις μεταξύ μελών των δύο οικογενειών.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

LiFO ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ ΤΩΝ ΔΕΛΦΩΝ

Ελλάδα / Μιχάλης Μαρμαρινός από Δελφούς: «Δεν υπάρχει το "εγώ" χωρίς τον συνάνθρωπο»

Ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Φεστιβάλ Αθηνών-Επιδαύρου συμμετείχε μαζί με τον ομότιμο καθηγητή Κοινωνικής Ψυχιατρικής Στέλιο Στυλιανίδη και τον επικεφαλής ιατρό αποστολών στο Ευρωπαϊκό Κέντρο Αστροναυτών, Αδριανό Γολέμη, σε μια συζήτηση όπου στο επίκεντρο βρέθηκαν η αποδοχή, η συμπερίληψη, η ψυχική υγεία και η αξία της συνεργασίας, στο πλαίσιο του 11ου Οικονομικού Φόρουμ των Δελφών.
THE LIFO TEAM