Διπλό φονικό στα Ανώγεια: Ισόβια στον 30χρονο δράστη για τη δολοφονία του Γιώργου Ξυλούρη

Διπλό φονικό στα Ανώγεια: Ισόβια στον 30χρονο δράστη για τη δολοφονία του Γιώργου Ξυλούρη Facebook Twitter
eurokinissi
0

Την ποινή της ισόβιας κάθειρξης επέβαλε σήμερα το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Χανίων στον 30χρονο κατηγορούμενο που κρίθηκε ένοχος για την δολοφονία του 32χρονου Γιώργου Ξυλούρη στις 2 Μαΐου 2020.

Υπενθυμίζεται ότι κατά την διάρκεια συμπλοκής στα Ανώγεια είχε χάσει την ζωή του και ο 63χρονος Λευτέρης Καλομοίρης πατέρας του καταδικασθέντα τον οποίο είχε πυροβολήσει ο Γιώργος Ξυλούρης.

Ο 30χρονος κρίθηκε ομόφωνα ένοχος για ανθρωποκτονία σε ήρεμη ψυχική κατάσταση χωρίς να του αναγνωρισθούν ελαφρυντικά. Την ενοχή του κατηγορουμένου χωρίς ελαφρυντικά είχε προτείνει στην αγόρευση του και ο εισαγγελέας της έδρας.

Η δίκη ξεκίνησε στις 12 Απριλίου διεξήχθη κάτω από αυστηρά μέτρα ασφαλείας και κατά την διάρκειά της δεν έλειψαν οι εντάσεις και οι αντεγκλήσεις μεταξύ μελών των δύο οικογενειών.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣτΕ: Συνταγματικός ο γάμος ομόφυλων ζευγαριών

Ελλάδα / ΣτΕ: Συνταγματικός ο γάμος ομόφυλων ζευγαριών

Το ΣτΕ απέρριψε την αίτηση ακύρωσης για τον γάμο ομοφύλων, κρίνοντας πως δεν αντιβαίνει στις διατάξεις του Συντάγματος περί προστασίας του γάμου, της οικογένειας, της μητρότητας και της παιδικής ηλικίας ή περί ισότητας
LIFO NEWSROOM
Explainer: Η Μονή Σινά, το δικαστικό παρασκήνιο και η συμφωνία Ελλάδας-Αιγύπτου

Ελλάδα / Explainer: Η Μονή Σινά, το δικαστικό παρασκήνιο και η συμφωνία Ελλάδας-Αιγύπτου

Οι καταγγελίες για τη Μονή Σινά και οι εκκρεμείς δικαστικές αποφάσεις στην Αίγυπτο - Η απόφαση που «άναψε φωτιές» - Ο μαραθώνιος ανακοινώσεων - Ο αιγυπτιακός (προσωρινός) επίλογος
LIFO NEWSROOM