Δικογραφία σχηματίστηκε σε βάρος χρήστη του διαδικτύου ο οποίος ανήρτησε στο ίντερνετ ρατσιστικό σχόλιο σε βίντεο που ανέβασε, με θέμα τη διάσωση μεταναστών στη Σάμο. Τον χρήστη εντόπισε η Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Ελληνικής Αστυνομίας.
Προηγήθηκε σχετική καταγγελία στο Συντονιστικό Επιχειρησιακό Κέντρο της Διεύθυνσης, η οποία και ενημέρωσε την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών.
Μετά από έρευνα και συνεργασία με τους παρόχους εντοπίστηκε ο χρήστης σε πόλη της Βόρειας Ελλάδας και πραγματοποιήθηκε έρευνα στο σπίτι του. Βρέθηκε και κατασχέθηκε φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής, που θα αποσταλεί στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για τις απαραίτητες εργαστηριακές εξετάσεις.
Η δικογραφία σχηματίστηκε με βάση το νόμο για την «Καταπολέμηση Ρατσισμού και Ξενοφοβίας μέσω του Ποινικού Δικαίου» και θα υποβληθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών.
Ελλάδα /
Δίωξη σε χρήστη που ανέβασε ρατσιστικό σχόλιο στο ίντερνετ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ

Το πρώτο teaser της «Οδύσσειας» του Νόλαν διέρρευσε στο διαδίκτυο

Νίκος Τζανάκης: Νέα παραλλαγή του κορωνοϊού στην Ελλάδα – Το επίμονο σύμπτωμα που την ξεχωρίζει

Μέρκελ στην Αθήνα: «Κάποια στιγμή έβαλα τα κλάματα από την πίεση - Ήμουν αντίθετη με το Grexit»

Αθώος ο «Diddy» για σωματεμπορία και σύσταση εγκληματικής οργάνωσης - Σε ποιες κατηγορίες κρίθηκε ένοχος

Τζάνειο: Μη αναστρέψιμη η κατάσταση της 62χρονης μετά τη λάθος μετάγγιση αίματος
