Δημοτικά σχολεία: Παρατείνονται οι εγγραφές για το επόμενο σχολικό έτος

Δημοτικά Σχολεία: Παρατείνονται οι εγγραφές για το επόμενο σχολικό έτος Facebook Twitter
0

Παρατείνονται οι εγγραφές για το επόμενο σχολικό έτος στα δημοτικά σχολεία της χώρας, όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας.

Κάθε χρόνο, οι εγγραφές των μαθητών και μαθητριών στα Δημόσια Δημοτικά Σχολεία της χώρας γίνεται τον Μάρτιο. Όπως ανακοινώθηκε σήμερα, 1η Απριλίου, η διαδικασία παρατείνεται για μία εβδομάδα ακόμη. Έτσι, για το σχολικό έτος 2025-2026, οι εγγραφές στα Δημοτικά Σχολεία γίνονται μέχρι και την Παρασκευή 4 Απριλίου 2025.

 
 
 
Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Φθιώτιδα: Κακοποιητικά μηνύματα σε 14χρονη – Τι είπε στο δικαστήριο ο 61χρονος που καταδικάστηκε

Ελλάδα / Φθιώτιδα: Κακοποιητικά μηνύματα σε 14χρονη – Τι είπε στο δικαστήριο ο 61χρονος που καταδικάστηκε

Ο 61χρονος υποστήριξε στο δικαστήριο ότι «παρερμήνευσε την ηλικία της μαθήτριας», καθώς –όπως ισχυρίστηκε– «έδειχνε μεγαλύτερη και είχε επαφές με ενήλικες στο διαδίκτυο»
LIFO NEWSROOM