Δήμος Αθηναίων: Το κλαμπ που σφραγίστηκε στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης ήταν το σωστό

Δήμος Αθηναίων: Το κλαμπ που σφραγίστηκε στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης ήταν το σωστό Facebook Twitter
Ο δήμαρχος Αθηναίων Χάρης Δούκαςέξω από το κλαμπ στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης/ Eurokinissi
0

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Δήμος Αθηναίων σχετικά με το κλαμπ στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης, απαντώντας σε δημοσίευμα ότι έβαλαν «λουκέτο» σε λάθος μαγαζί και αναφέροντας πως αυτό που σφραγίστηκε, ήταν το σωστό.

«Το σημερινό δημοσίευμα είναι ανακριβές. Προκαλεί μεγαλύτερη όμως εντύπωση το γιατί δε ζητήθηκε ποτέ η γνώμη του Γραφείου Τύπου του Δήμου, πριν τη δημοσίευση του ''ρεπορτάζ''. Εάν μας ρωτούσαν, θα ενημερώναμε πως σε ένα από τα σχετικά έγγραφα που διακινήθηκαν από τις υπηρεσίες, αναγράφηκε λανθασμένα ένας αριθμός, ο οποίος και διορθώθηκε άμεσα» τονίζουν στην ανακοίνωση, αναφερόμενοι στο δημοσίευμα της Καθημερινής πως ο Χάρης Δούκας σφράγισε λάθος κλαμπ.

Πριν βγει η επίσημη ανακοίνωση, η LiFO επικοινώνησε με το γραφείο Τύπου του δήμου Αθηναίων, που διέψευσε ότι ο Χάρης Δούκας σφράγισε λάθος κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης. Σύμφωνα με στενή συνεργάτιδα του δημάρχου Αθηναίων, ο Χάρης Δούκας σφράγισε το σωστό μαγαζί όπου σημειώθηκαν τα θλιβερά περιστατικά με τις μαζικές λιποθυμίες μαθητών μετά την κατανάλωση αλκοόλ. Οπως λένε από τον δήμο Αθηναίων, λάθος έγινε στο έγγραφο για το κλείσιμο του κλαμπ, καθώς η υπάλληλος που συνέταξε το έγγραφο έγραψε λάθος τον αριθμό επί της λεωφόρου Βουλιαγμένης όπου βρίσκεται το κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος για το οποίο αποφασίστηκε το κλείσιμο. «Αλλά ο δήμαρχος Αθηναίων σφράγισε κανονικά το σωστό κλαμπ» όπου λιποθυμήσαν οι μαθητές, επισημαίνεται από το γραφείο Τύπου του Χάρη Δούκα.

Δήμος Αθηναίων: Το κλαμπ που σφραγίστηκε στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης ήταν το σωστό Facebook Twitter

Ολόκληρη η ανακοίνωση του Δήμου Αθηναίων:

«Το κατάστημα που σφραγίστηκε από τον Δήμο Αθηναίων στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης ΗΤΑΝ ΤΟ ΣΩΣΤΟ. Όσο κι αν κάποιοι επιθυμούσαν να μη σφραγιστεί και επί 4 μέρες μετέφεραν ο ένας στον άλλον αρμοδιότητες κι ευθύνες.

Το σημερινό δημοσίευμα είναι ανακριβές. Προκαλεί μεγαλύτερη όμως εντύπωση το γιατί δε ζητήθηκε ποτέ η γνώμη του Γραφείου Τύπου του Δήμου, πριν τη δημοσίευση του «ρεπορτάζ». Εάν μας ρωτούσαν, θα ενημερώναμε πως σε ένα από τα σχετικά έγγραφα που διακινήθηκαν από τις υπηρεσίες, αναγράφηκε λανθασμένα ένας αριθμός, ο οποίος και διορθώθηκε άμεσα.

Ο κ. Μπακογιάννης μέσα στην αγωνία του να προβληθεί γρήγορα έτρεξε να υιοθετήσει αβίαστα το λανθασμένο δημοσίευμα, αποδεικνύοντας την επιπολαιότητά του, για άλλη μία φορά.

Η δική μας Δημοτική Αρχή συνέβαλε αποφασιστικά στην εξάρθρωση του κυκλώματος που εκβίαζε ιδιοκτήτες μαγαζιών. Σφράγισε κατάστημα που σέρβιρε ποτά σε ανήλικους και πρότεινε συγκεκριμένη νομοθετική ρύθμιση για να μην ξανασυμβεί αυτό.

Θα συνεχίσουμε να δείχνουμε μηδενική ανοχή στην παρανομία, όσο και εάν κάποιοι δυσαρεστούνται με αυτό».

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Καύσωνας: Απαγόρευση delivery και εξωτερικών εργασιών το Σάββατο από 12:00 έως 16:00 στην Αττική

Ελλάδα / Καύσωνας: Απαγόρευση delivery και εξωτερικών εργασιών το Σάββατο από 12:00 έως 16:00 στην Αττική

Έκτακτα μέτρα προστασίας για εργαζομένους στον ιδιωτικό τομέα ανακοίνωσε το Υπουργείο Εργασίας λόγω των επικίνδυνα υψηλών θερμοκρασιών. Πρόστιμα 2.000 ευρώ για παραβάσεις.
LIFO NEWSROOM
Ρόδος: Η κατάθεση 31χρονης για σεξουαλική κακοποίηση από τον πατέρα της – «Με βίαζε τρεις φορές την ίδια μέρα»

Ελλάδα / Ρόδος: Η κατάθεση 31χρονης για σεξουαλική κακοποίηση από τον πατέρα της – «Με βίαζε τρεις φορές την ίδια μέρα»

Η 31χρονη κατέθεσε – παρουσία ψυχολόγου – πως έπεσε πρώτη φορά θύμα σεξουαλικής επίθεσης από τον πατέρα της όταν ήταν 16 ετών και ζούσαν μαζί στο σπίτι της γιαγιάς της, έπειτα από τον χωρισμό των γονιών της
LIFO NEWSROOM
Δίκη Γρίβα: «Περίμενα ότι θα αυτοκτονούσε, όχι ότι θα σκότωνε» - Ενταση στην αίθουσα με τους γονείς του θύματος

Ελλάδα / Δίκη Γρίβα: «Περίμενα ότι θα αυτοκτονούσε, όχι ότι θα σκότωνε» - Ενταση στην αίθουσα με τους γονείς του θύματος

Ολοκληρώθηκε η εξέταση των μαρτύρων στη δίκη για τη γυναικοκτονία της Κυριακής Γρίβα, με τους γονείς της να ξεσπούν εναντίον του κατηγορούμενου
LIFO NEWSROOM
ΦΩΤΙΑ ΣΤΟΝ ΦΕΝΕΟ

Ελλάδα / Φωτιά στον Φενεό: «Η σημαντικότερη μέχρι στιγμής οικολογική καταστροφή της φετινής αντιπυρικής περιόδου»

Τα αίτια της φωτιάς στον Φενεό - Τα 5.950 από τα 11.460 στρέμματα που κάηκαν, αφορούν δασικό είδος χωρίς δυνατότητα φυσικής αναγέννησης μετά από πυρκαγιά - Δείτε χάρτες
LIFO NEWSROOM