Δημήτρης Γιαννέτος: «Δέχτηκα σεξουαλική παρενόχληση πριν καν ανακαλύψω ποιος πραγματικά είμαι»

Δημήτρης Γιαννέτος: «Δέχτηκα σεξουαλική παρενόχληση πριν καν ανακαλύψω ποιος πραγματικά είμαι» Facebook Twitter
Φωτ.: Instagram
0

Θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης και bullying λόγω της σεξουαλικότητάς του, έχει υπάρξει στην παιδική του ηλικία ο Δημήτρης Γιαννέτος.

Με ανάρτησή του ο hair stylist των πρωτοκλασάτων σταρ του Χόλιγουντ, αποκαλύπτει τι έχει περάσει όλα αυτά τα χρόνια που δεν μιλούσε για αυτό. Για τα χρόνια που δεν πήγαινε στην πατρίδα του λόγω του bullying που είχε δεχθεί για τη σεξουαλικότητά του και της παρενόχλησης.

Πλέον, όμως επιμένει ότι «μέσα από τον πόνο προσπάθησε να γίνεις ΝΙΚΗΤΗΣ και όχι ΘΥΜΑ», όπως αναφέρει χαρακτηριστικά.

«22 ώρες με την οικογένεια στην πατρίδα μου, γνωστό και ως χωριό» γράφει χαρακτηριστικά.

»Έχουν περάσει σχεδόν 6 χρόνια από την τελευταία φορά που επισκέφτηκα την πατρίδα μου, εκεί όπου μεγάλωσα. Πάντα προσπαθώ να βρω μια δικαιολογία για να μην επισκεφτώ (το χωριό), όσο κι αν αγαπώ την οικογένειά μου και θέλω να περνώ χρόνο μαζί τους. Προσπαθώ πάντα να τους συναντώ κάπου αλλού στον κόσμο εκτός από το χωριό μου.

»Τώρα που είμαι 38 χρονών - ενήλικας άντρας - συνειδητοποίησα πως το γεγονός ότι αποφεύγω όλα αυτά τα χρόνια να πάω εκεί είναι ότι δεν είχα την καλύτερη παιδική ηλικία, με εκφοβισμό στο σχολείο λόγω της σεξουαλικότητας μου, με σεξουαλική παρενόχληση πριν ακόμη ανακαλύψω ποιος πραγματικά είμαι και κάποια άλλα οικογενειακά ζητήματα, που κατέληξα να κρύψω στον νέο κόσμο που δημιούργησα για τον εαυτό μου, μακριά από εκεί» γράφει.

Συνεχίζει δε, λέγοντας πως «χθες συνειδητοποίησα ότι δεν θα είχα καταφέρει ποτέ τίποτα και δεν θα είχα την καριέρα που έκανα στη ζωή μου και δεν θα είχα ποτέ όλους αυτούς τους καταπληκτικούς φίλους που έγιναν η νέα μου οικογένεια στην ενήλικη ζωή μου, αν δεν τα είχα περάσει όλα αυτά.

»Όλος αυτός ο πόνος με έκανε πιο δυνατό και περήφανο που έγινα αυτός που είμαι. Δεν λέω ότι είμαι τέλειος αλλά ποιος είναι τέλειος σε αυτή τη ζωή, σωστά; Κάθε μέρα μαθαίνουμε.

»Είμαι τόσο ευγνώμων που είχα ένα καλό σύστημα στήριξης, άρχισα να δουλεύω από πολύ μικρή ηλικία με την καταπληκτική θεραπεύτρια #gogoplakaki και αργότερα στην ενήλικη ζωή μου με την @psymarro και έχω όλη την υποστήριξη της οικογένειάς μου. Μπορώ επιτέλους να συμφιλιωθώ με το παρελθόν μου!

»Επιτρέψτε μου να σας πω ότι τελικά απόλαυσα κάθε στιγμή εκεί πίσω (στο χωριό) και μου άρεσε που είδα μετά από 25 χρόνια τους παλιούς μου συμμαθητές και τους γείτονές μου.

»Και το καλύτερο ήταν οι μαμάδες που μου έφτιαχναν σπιτικά γλυκά. Μεγάλη ιστορία. Μέσα από τον πόνο προσπάθησε να βγεις ΝΙΚΗΤΗΣ και όχι ΘΥΜΑ.

»Είναι δύσκολο να το πεις, αλλά μπορείς πραγματικά να το κάνεις. Αν μπόρεσα να το κάνω εγώ, μπορείς και εσύ. 

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ