Δίκη για το τροχαίο Παντελίδη: «Δεν έμοιαζε μεθυσμένος» - Η κατάθεση της μητέρας της Μίνας

Παντελίδης Facebook Twitter
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ / EUROKINISSI
0

Εκδικάζονται ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου οι αγωγές αποζημίωσης που έχουν κατατεθεί από τις δύο γυναίκες που τραυματίστηκαν στο τροχαίο δυστύχημα τον Φεβρουάριο του 2016, το οποίο στοίχισε τη ζωή στον τραγουδιστή Παντελή Παντελίδη.

Στο δικαστήριο ξεκίνησε η συζήτηση των τριών προσφυγών που αφορούν την αγωγή ύψους 1.100.000 ευρώ της Μίνας Αρναούτη κατά της ασφαλιστικής εταιρείας, της αγωγής ύψους περίπου 100.000 ευρώ της συνεπιβάτισσας στο όχημα Φρόσως Κυριάκου επίσης κατά της ασφαλιστικής εταιρείας καθώς και της αγωγής ύψους 600.000 ευρώ, της οικογένειας του τραγουδιστή κατά της ασφαλιστικής εταιρείας και της Φρόσως Κυριάκου την οποία οι ενάγοντες θεωρούν ως την οδηγό του οχήματος. Σημειώνεται πως σύμφωνα με τη δικαστική έρευνα οδηγός του μοιραίου οχήματος ήταν ο τραγουδιστής.

Η συζήτηση ξεκίνησε με την κατάθεση της μητέρας της πρώτης ενάγουσας Μίνας Αρναούτη, η οποία αναφέρθηκε στα προβλήματα που υγείας που αντιμετωπίζει η κόρη της μετά το δυστύχημα, τόσο σε σωματικό όσο και σε ψυχολογικό επίπεδο. Η μάρτυρας ανάμεσα σε άλλα τόνισε ότι η κόρη της χρειάστηκε να νοσηλευτεί επί οκτώ μήνες. Αναφερόμενη στο πρωινό που συνέβη το τροχαίο η μάρτυρας είπε πως η κόρη της δεν είχε καταλάβει πως ο τραγουδιστής είχε καταναλώσει μεγάλες ποσότητες αλκοόλ πριν μπει στο όχημα. Η μάρτυρας τόνισε επίσης πως η κόρη της της είπε πως το αυτοκίνητο το οδηγούσε ο τραγουδιστής.

Η συζήτηση συνεχίζεται.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σκ

Ελλάδα / Αράχωβα: Αντιδρά η Ένωση Ξενοδόχων με αφορμή τον φρικτό θάνατο του Όλιβερ - «Δικάζεται μια ολόκληρη κοινωνία»

Το hashtag #CancelArahova, που πρακτικά στιγματίζει τους νόμους σιωπής, οι οποίοι συγκαλύπτουν τον δράστη της φρικτής θανάτωσης του χάσκι, προκάλεσε την αντίδραση του συγκεκριμένου κλάδου επαγγελματιών
NEWSROOM
Τουρισμός και Αρχιτεκτονική: Eνώνοντας τους δύο κόσμους σε ένα μοναδικό συνέδριο

Ελλάδα / Τουρισμός και Αρχιτεκτονική: Eνώνοντας τους δύο κόσμους σε ένα μοναδικό συνέδριο

Κορυφαίοι αρχιτέκτονες, μηχανικοί, θεσμικοί παράγοντες, δημοσιογράφοι και επαγγελματίες του ελληνικού τουρισμού έδωσαν το "παρών", εδραιώνοντας το μοναδικό τομεακό Συνέδριο για την αρχιτεκτονική και τον τουρισμό στη χώρα
NEWSROOM