Δίκη Φιλιππίδη: Καταθέτει η τρίτη ηθοποιός που τον έχει καταγγείλει για απόπειρα βιασμού

Δίκη Φιλιππίδη: Καταθέτει η τρίτη ηθοποιός που τον έχει καταγγείλει για απόπειρα βιασμού Facebook Twitter
Φωτ.: Eurokinissi
0

Με την κατάθεση της τρίτης ηθοποιού που καταγγέλλει τον Πέτρο Φιλιππίδη για σεξουαλική βία συνεχίστηκε σήμερα η διαδικασία ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου.

Η τρίτη γυναίκα που έχει καταγγείλει τον Πέτρο Φιλιππίδη για απόπειρα βιασμού της το 2014 καταθέτει κεκλεισμένων των θυρών, όπως αιτήθηκε από την αρχή στο δικαστήριο.

Η καταγγέλλουσα έχει ισχυριστεί ότι ο κατηγορούμενος επιχείρησε να τη βιάσει, μετά από επαγγελματικό ραντεβού που είχαν, μέσα στο αυτοκίνητό του με το οποίο είχε προσφερθεί να την πάει στο σπίτι της.

Σύμφωνα με την ίδια, ο Πέτρος Φιλιππίδης την οδήγησε με το αυτοκίνητό του σε δρόμο του Παλαιού Ψυχικού και αφού κλείδωσε τις πόρτες του οχήματός του, της επιτέθηκε και προσπάθησε να την αναγκάσει να προβεί σε σεξουαλικές πράξεις παρά τη θέλησή της.

Η καταγγέλλουσα έχει καταθέσει ότι φώναζε δυνατά και πως γλύτωσε από την επίθεση όταν ο Φιλιππίδης άνοιξε τις πόρτες του οχήματός για να φύγει, αφού πρώτα την απείλησε ότι θα την καταστρέψει.

Νωρίτερα, στο δικαστήριο, ολοκληρώθηκε η εξέταση της δεύτερης γυναίκας που έχει καταγγείλει τον κατηγορούμενο για απόπειρα βιασμού της μέσα σε καμαρίνι θεάτρου.

Η μάρτυρας εξετάστηκε από την υπεράσπιση του ηθοποιού, ενώ αρκετές στιγμές υπήρξε ένταση στην αίθουσα.

Με πληροφορίες του ΑΠΕ

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ