ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

Δίκη Φιλιππίδη: Ένταση με τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη και την συνήγορο του ηθοποιού -«Θα σας κάνω μήνυση», φώναξε

Πέτρος Φιλιππίδης και συνήγοροι Facebook Twitter
Φωτ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI
0

Ένταση σημειώθηκε κατά τη διάρκεια της δίκης του Πέτρου Φιλιππίδη, ανάμεσα στη συνήγορό του Κ. Μπακιρτζίδου και τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του star.gr, η συνήγορος του κατηγορουμένου εγκάλεσε τον ηθοποιό ότι καταφέρεται εναντίον της με αναρτήσεις του στο διαδίκτυο.

«Αν δείτε τι γράφει ο Μπουρδούμης για μένα. Αρθρογραφεί τα βράδια και με βρίζει», είπε η συνήγορος του Πέτρου Φιλιππίδη.

Ο κ. Μπουρδούμης αντέδρασε, λέγοντας ότι θα της κάνει μήνυση. «Αρθρογραφώ εγώ; Θα σας κάνω μήνυση. Ρεπορτάζ αναδημοσιεύω. Αρθρογραφώ εγώ;», φώναξε από τα πίσω καθίσματα του ακροατηρίου, σύμφωνα με το star.gr.

Η ένταση σημειώθηκε καθώς η δίκη είχε διακοπεί μετά από αίτημα του συνηγόρου του ηθοποιού Μιχάλη Δημητρακόπουλου, ο οποίος είδε στην αίθουσα τον άνδρα που επιτέθηκε φραστικά στον Πέτρο Φιλιππίδη

Όπως ενημέρωσε την έδρα, θα προχωρήσει σε μήνυση κατά του άνδρα, υποστηρίζοντας ότι υπάρχει ενδέχεται να επιτεθεί και σωματικά στον πελάτη του, καθώς, όπως είπε, «φαίνεται να έχει προβλήματα».

Ελλάδα
0

ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σάλος στην Τουρκία από την ελληνική σημαία πάνω στη φρεγάτα «Θεμιστοκλής» στον Βοσπορο

Ελλάδα / Τούρκοι ενοχλήθηκαν από την υψωμένη ελληνική σημαία στη φρεγάτα «Θεμιστοκλής» που είχε δέσει στον Βόσπορο

Η φρεγάτα «Θεμιστοκλής» κατέπλευσε στο τουρκικό λιμάνι του ακρωτηρίου Σαράιμπουρνου, μαζί με την τουρκική φρεγάτα «Yavuz» και το γαλλικό πετρελαιοφόρο «Somme»
NEWSROOM