Δίκη Φιλιππίδη: «Έφαγα σφαίρα στην καρδιά»– Τι κατέθεσε η Ελπίδα Νίνου για τις καταγγελίες βιασμού

Δίκη Φιλιππίδη: «Έφαγα σφαίρα στην καρδιά»– Τι κατέθεσε η Ελπίδα Νίνου για τις καταγγελίες βιασμού Facebook Twitter
Φωτ: Eurokinissi
0

Με την κατάθεση της συζύγου του Πέτρου Φιλιππίδη, Ελπίδας Νίνου συνεχίζεται η δίκη για τις κατηγορίες εναντίον του ηθοποιού για έναν βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού.

Η Ελπίδα Νίνου περιέγραψε μεταξύ άλλων πώς ένιωσε όταν άκουσε τις καταγγελίες για τον Πέτρο Φιλιππίδη, κάνοντας λόγο για «δολοφονία χαρακτήρα» του συζύγου της, η οποία, όπως υποστήριξε, έγινε από ανθρώπους τους οποίους κάποτε ο ηθοποιός βοήθησε, αλλά εκείνοι «κρατούσαν στα χέρια τους ένα όπλο».

«Τότε κατάλαβα πώς είναι να δολοφονείται μπροστά στα μάτια σου ο σύζυγος σου και το όπλο να το κρατάνε άνθρωποι που τους τάισες, τους φιλοξένησες, έμπαιναν στο σπίτι σου, κάνατε μαζί διακοπές, τους βάφτισες τα παιδιά τους. Όλοι αυτοί κρατούσαν όπλο και πυροβολούσαν το σύζυγο του. Έφαγα σφαίρα στην καρδιά. Δεν είμαστε από τοίχο φτιαγμένοι», σημείωσε.

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση, ανέφερε πως παρά το γεγονός ότι ο σύζυγος της έχει πάρα πολλούς φίλους από το χώρο του θεάτρου, εκείνοι δεν τον στηρίζουν δημοσίως γιατί φοβούνται.

«Έχει συνεργαστεί με 700- 1000 ηθοποιούς. Οι άνθρωποι φοβούνται. Είναι παρά πολύ γνωστά ονόματα, αλλά θα τους κρεμούσαν στα μανταλάκια. Κάποιοι άνθρωποι που τον στήριξαν έχασαν τη δουλειά τους», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η Ελπίδα Νίνου στράφηκε επίσης εναντίον  των γυναικών που προχώρησαν στις σχετικές καταγγελίες, υποστηρίζοντας ότι πήγαιναν στα κανάλια και ζητούσαν να κάνουν επώνυμες καταγγελίες, όπως πληροφορήθηκε αργότερα η ίδια.

«Οι Αναστασοπούλου, Δροσάκη και Παπαχαραλάμπους πήγαιναν στα κανάλια και ζητούσαν βήμα για να κάνουν επώνυμες καταγγελίες. Σε διάφορες εκπομπές. Αυτά μου είπαν οι δημοσιογράφοι. Κάποιες εκπομπές δεν το δέχθηκαν από το νομικό τους τμήμα. Ο Πέτρος πήρε τον Κιμούλη μετά τις καταγγελίες σε βάρος του και ο κ. Κιμούλης του είπε ότι υπάρχουν καταγγελίες και για τον ίδιο. Το βράδυ μας πήρε ένας δημοσιογράφος από μεγάλο κανάλι και μας είπε το ίδιο πράγμα. Επικοινωνήσαμε με τον συνήγορο μας κ. Σοφό και μας είπε να κάνουμε ένα εξώδικο», κατέθεσε.

Αναφορικά με την πρώτη καταγγέλλουσα, υποστήριξε ότι όλα ήταν ψέματα και πως είχε εμμονή με τον Πέτρο Φιλιππίδη.

Συνήγορος: Ποιο ήταν το κίνητρο για να τον καταγγείλει ;

Μάρτυρας: Είχε εμμονή με τον Πέτρο.

Συνήγορος: Μέχρι πότε;

Μάρτυρας: Μέχρι το 2020 που ξαναπήγε στην πρεμιέρα του στο θέατρο και τον χειροκρότησε .

Συνήγορος: Δώδεκα χρόνια;

Μάρτυρας: Πήγαινε στο θέατρο καθημερινά το 2007 να συναντήσει τη μητέρα της. Δηλαδή το παιδί του γιατρού πάει κάθε μέρα στο χειρουργείο για να δει τον γονιό του; Δεν είναι δυνατόν. Είναι εργασιακός χώρος. Να πας μια – δυο φορές ναι, αλλά όχι συνέχεια. Περιφερόταν στα καμαρίνια. Αν ήθελε να δει τη μητέρα της δεν έπρεπε να το κάνει στο θέατρο. Υπήρχαν τα τηλεφωνήματα. Το 2010 είδα τα μηνύματα…

Πρόεδρος: Γιατί λέτε το 2020 αφού φαίνεται να έχουν απομακρυνθεί; Μπορείτε να εξηγήσετε την εμμονή στα επόμενα χρόνια;

Μάρτυρας: Περίμενε κάτι από το Πέτρο σε σχέση με τη δουλειά. Έχει πει ότι ήθελε να κάνει έργο μαζί του. Ήταν μια κοπέλα που δεν δήλωνε ότι είχε της είχε συμβεί κάτι τραγικό. Είχε μια φαντασίωση με τον Πέτρο, έτσι το εξέλαβα εγώ. Μια πατρική φιγούρα; Δεν ξέρω…

Η σύζυγος του Πέτρου Φιλιππίδη κλήθηκε επίσης να σχολιάσει την φερόμενη άστατη ερωτική ζωή του ηθοποιού, την οποία ο ίδιος φέρεται να έχει παραδεχτεί ότι είχε. 

Συνήγορος: Γνωρίζατε ότι είχε άστατη ερωτική ζωή;

Μάρτυρας: Θα ήθελα να αφήσω τον Πέτρο να μιλήσει…Τα έχω διαβάσει.

Συνήγορος: Συνεργάτιδα του έχει καταθέσει ότι είχε πολλές εξωσυζυγικές σχέσεις αλλά με την συναίνεση τους και πολλές το επεδίωκαν κιόλας.

Μάρτυρας: Βρισκόμαστε εδώ για συγκεκριμένες κατηγορίες θέλετε να μιλήσω για την προσωπική μου ζωή;

Συνήγορος: Για τη ζωή του κατηγορούμενου .

Μάρτυρας: Σε μια σχέση 30 χρόνων υπάρχουν πολλές δύσκολες στιγμές που το ζευγάρι θα απομακρυνθεί. Μπορεί να είναι και εξωσυζυγικές σχέσεις.

Πρόεδρος: Αυτό δεν είναι παράνομο

Μάρτυρας: Εξωσυζυγικές σχέσεις έχουν πάρα πολλοί …

Συνήγορος: Αυτά τα πρόσωπα που προκάλεσαν κρίσεις στις σχέσεις σας ήταν ηθοποιοί;

Μάρτυρας: Δεν θα απαντήσω. Είπα και χθες ότι είχαμε δυσκολίες. Έχετε ονόματα;

Συνήγορος: Γνωρίζετε ότι ο κ. Μπιμπίλας έχει καταθέσει ότι το 2019 του εξομολογηθήκατε ότι ο κατηγορούμενος έφυγε από το σπίτι γιατί είχε συνάψει σχέση με μια φίλη του γιου σας και έμενε στο Κολωνάκι;

Μάρτυρας: Κρίσεις στις σχέσεις μας υπάρχουν. Αυτό που λέει δεν είναι αλήθεια, θα ρωτήσετε και τον κ. Μπιμπίλα.

Με πληροφορίες από ΕΡΤ, Έθνος

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ