Διασωληνομένο σε βαριά κατάσταση το τρίχρονο αγόρι που υπέστη εγκαύματα από βραστό νερό

Διασωληνομένο σε βαριά κατάσταση το τρίχρονο αγόρι που υπέστη εγκαύματα από βραστό νερό Facebook Twitter
0

Διασωληνωμένο με την κατάσταση του να χαρακτηρίζεται βαριά νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Παίδων «Παν. & Αγλαΐας Κυριακού» το τρίχρονο αγόρι που υπέστη σοβαρά εγκαύματα από βραστό νερό τη Δευτέρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες το παιδί ξέφυγε από την προσοχή της γυναίκας που το πρόσεχε, καθώς η μητέρα του ήταν στη δουλειά, πήγε στην κουζίνα και τράβηξε μια κατσαρόλα που έβραζε νερό με αποτέλεσμα να υποστεί βαριά εγκαύματα και να μεταφερθεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο τη Δευτέρα.

Σύμφωνα με τη διοίκηση του νοσοκομείου Παίδων «ο ασθενής Α. Μ. 3 ετών, διεκομίσθη διασωληνωμένος και νοσηλεύεται από 17.06.2019 στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου, με εγκαυματική νόσο. Η έκταση του εγκαύματος είναι 40% και εκτείνεται κυρίως στην κεφαλή, θώρακα. Ο ασθενής είναι διασωληνωμένος και υποστηρίζεται με μηχανικό αερισμό. Επιπλέον έχει ανάγκη φαρμακευτικής υποστήριξης του κυκλοφορικού συστήματος. Η κατάστασή του είναι βαριά»

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

LiFO ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ ΤΩΝ ΔΕΛΦΩΝ

Ελλάδα / Μιχάλης Μαρμαρινός από Δελφούς: «Δεν υπάρχει το "εγώ" χωρίς τον συνάνθρωπο»

Ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Φεστιβάλ Αθηνών-Επιδαύρου συμμετείχε μαζί με τον ομότιμο καθηγητή Κοινωνικής Ψυχιατρικής Στέλιο Στυλιανίδη και τον επικεφαλής ιατρό αποστολών στο Ευρωπαϊκό Κέντρο Αστροναυτών, Αδριανό Γολέμη, σε μια συζήτηση όπου στο επίκεντρο βρέθηκαν η αποδοχή, η συμπερίληψη, η ψυχική υγεία και η αξία της συνεργασίας, στο πλαίσιο του 11ου Οικονομικού Φόρουμ των Δελφών.
THE LIFO TEAM