Διακόσια είκοσι ένα κτίσματα κρίθηκαν επικίνδυνα και ετοιμόρροπα στη Βρίσα της Λέσβου

Διακόσια είκοσι ένα κτίσματα κρίθηκαν επικίνδυνα και ετοιμόρροπα στη Βρίσα της Λέσβου Facebook Twitter
1

Διακόσια είκοσι ένα κτίσματα κρίθηκαν επικίνδυνα και ετοιμόρροπα στη Βρίσα της Λέσβου μετά και τους δευτεροβάθμιους ελέγχους οι οποίοι επεκτάθηκαν από χθες σε όλες τις πληγείσες από τον σεισμό περιοχές και συνεχίζονται με ταχύτατους ρυθμούς.


Χθες και σήμερα διενεργήθηκαν συνολικά 200 δευτεροβάθμιοι έλεγχοι, από τους οποίους προκύπτει ότι:

  • 34 κτίρια κρίθηκαν κατάλληλα για χρήση (πράσινα)
  • 161 κτίρια κρίθηκαν προσωρινά ακατάλληλα για χρήση (κίτρινα) ενώ για
  • 5 κτίρια έχει συνταχθεί Πρωτόκολλο Αυτοψίας Επικινδύνου Ετοιμόρροπου Κτιρίου (ΠΑΕΕΚ) .

Σημειώνεται, ότι ειδικά για την περιοχή της Βρίσας δευτεροβάθμιοι έλεγχοι διεξάγονται από την πρώτη κιόλας ημέρα της έναρξης των αυτοψιών παράλληλα με τους πρωτοβάθμιους ελέγχους.


Ελέγχθηκαν ήδη 221 κτίσματα για τα οποία έχουν συνταχθεί ισάριθμα Πρωτόκολλα Αυτοψίας Επικίνδυνου Ετοιμόρροπου Κτιρίου (ΠΑΕΕΚ).

Οι δευτεροβάθμιοι έλεγχοι συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς σε όλο το νησί.

Πηγή: ΑΠΕ- ΜΠΕ

Ελλάδα
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

1 σχόλια
«Τα μνημόνια και οι υπηρέτες τους δεν χωρούν στις σχολές μας"Μετά αναρωτιούνται κάποιοι γιατί τα ελληνικά πανεπιστήμια δεν είναι συνδεδεμένα με την αγορά εργασίας, γιατί είναι στον πάτο των ratings, γιατί δεν βγάζουν σοβαρούς επιστήμονες - πλην εξαιρέσεων, παιδιών που τα καταφέρνουν μόνα τους, με πολύ κόπο και φυσικά φεύγουν και στο εξωτερικό - γιατί αντί να παράγουν μορφωμένους ανθρώπους, παράγουν τούβλα και είναι κέντρα πορνείας και διακίνησης ναρκωτικών. Θαυμάστε δήλωση ανθρώπων που υποτίθεται σπουδάζουν. ==========