Το ελληνικό καλοκαίρι απολαμβάνουν η Ντέμι Μουρ με την Ράμερ Γουίλις, που από αρχές Ιουλίου κάνουν διακοπές στη χώρα μας. 

 

Η 58χρονη ηθοποιός με την 32χρονη κόρη της, από τον γάμο με τον Μπρους Γουίλις, ξεκίνησαν την επίσκεψή τους στην Ελλάδα, περνώντας για αρχή μερικές ημέρες στην πρωτεύουσα, όπου έκαναν ψώνια στο Κολωνάκι και διασκέδασαν στη νυχτερινή Αθήνα με θέα την Ακρόπολη. 

 

 

Η Ντέμι Μουρ, η οποία έρχεται για δεύτερη φορά στην Ελλάδα, γιόρτασε την 4η Ιουλίου στη Σαντορίνη με τις δυο γυναίκες να ποστάρουν διάφορες φωτογραφίες και Stories στο Instagram από τις διακοπές τους με σκάφος αλλά και το διάσημο ηλιοβασίλεμα του νησιού, το οποίο χαρακτήρισαν «παράδεισο».

 

 

Η διάσημη ηθοποιός βρέθηκε επίσης στην Κρήτη, καθώς έγινε νονά στο τρίτο παιδί του επιχειρηματικού ζεύγους Ανδρέα και Αθανασίας Στέγγου, που βαφτίστηκε πρόσφατα. Άλλωστε η ίδια φέρεται να ήρθε στην Ελλάδα με αφορμή την συγκεκριμένη βάπτιση. 

 

Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης, εκτός από την Ντέμι Μουρ, το παιδί έχει δύο ακόμη νονές, την Χριστίνα Ψιλλίδου, σύζυγο του Δημήτρη Ψιλλίδη, investment banker στο Λονδίνο και τη Βερόνικα Φραντζέσκου, σύζυγο του ιδιοκτήτη του Nammos.

 

 

Η Αμερικανίδα ηθοποιός δεν έχει σταματήσει να διαφημίζει την παραμονή της στα ελληνικά νησιά, μέσα από συνεχείς αναρτήσεις στο Instagram, ενώ μετά την Κρήτη και την Σαντορίνη, επισκέφτηκε και την Μύκονο.

 

«Ετοιμάζομαι για μια ακόμη ημέρα στον παράδεισο», έγραψε σε μια από τις αναρτήσεις της. 

 

 

Στη Μύκονο επισκέφτηκε μεταξύ άλλων την Ψαρού, ενώ εκτός από την κόρη της, μαζί ήταν επίσης η σχεδιάστρια κοσμημάτων Βερόνικα Πάστρα, αγαπημένη φίλη της και σύζυγος του Ζαννή Φραντζέσκου, εκ των ιδιοκτητών του Nammos καθώς και ο επιχειρηματίας Ανδρέας Στέγγος, την κόρη του οποίου βάφτισε στην Κρήτη.

 

 

Βίντεο που δημοσίευσε το Mykonos Live: