Ήταν ήδη γνωστό ότι η Ντέμι Μουρ και η κόρη της, Ράμερ Γουίλις, βρίσκονται στην Ελλάδα αλλά όλοι φαντάστηκαν ότι είχαν έρθει για διακοπές.

 

Ωστόσο, η Ντέμι Μουρ είχε και έναν ακόμα λόγο που έφτασε στη χώρα. Έγινε νονά στην Κρήτη. Όπως μεταδίδει το creta post και το sitiaonline το επιχειρηματικό ζεύγος Ανδρέα και Αθανασίας Στέγγου βάφτισαν χθες το τρίτο του παιδί και νονά του ήταν η διάσημη ηθοποιός.

 

Το όνομα της μικρής είναι Αριάδνη-Ζωή και εκτός από την Ντέμι Μουρ έχει δύο ακόμα νονές, την Χριστίνα Ψιλλίδου, σύζυγο του Δημήτρη Ψιλλίδη, investment banker στο Λονδίνο και τη Βερόνικα Φραντζέσκου, σύζυγο του ιδιοκτήτη του Nammos.

 

Η Ντέμι Μουρ με την κόρη της Ράμερ, την οποία έχει αποκτήσει από προηγούμενο γάμο της με τον Μπρους Γουίλις, βρίσκονται αρκετές μέρες στην Ελλάδα. Στις αρχές του Ιουλίου δε, σύμφωνα με δημοσιεύματα, η διάσημη ηθοποιός με την κόρη της επισκέφτηκαν γνωστό κατάστημα στο κέντρο της Αθήνας, όπου έκαναν τις αγορές τους και συνέχισαν τα ψώνια τους, πηγαίνοντας στους Έλληνες σχεδιαστές MiRo.

 

Νονά στην Κρήτη έγινε η Ντέμι Μουρ [ΕΙΚΟΝΕΣ]
cretapost

 

Νονά στην Κρήτη έγινε η Ντέμι Μουρ [ΕΙΚΟΝΕΣ]
cretapost