Νέα έκπτωση στους λογαριασμούς ηλεκτρικού ρεύματος για τους πληγέντες ανακοίνωσε η ΔΕΗ

 

Πέρα από την ακύρωση της χρέωσης Δικτύου Διανομής που αποφάσισε ο ΔΕΔΔΗΕ για τον Φεβρουάριο, η ΔΕΗ ανακοίνωσε σήμερα νέες ελαφρύνσεις της τάξης του 30% για όσους καταναλωτές που επλήγησαν από την κακοκαιρία Μήδεια.

 

Όπως σημειώνει η Δημόσια Επιχείρηση Ηλεκτρισμού, θα τριπλασιάσει την οικονομική ελάφρυνση για τους πελάτες της, προσθέτοντας επιπλέον έκπτωση στις χρεώσεις ενέργειας του λογαριασμού τους.

 

Η ανακοίνωση έρχεται μετά τις πολυήμερες διακοπές ρεύματος για τουλάχιστον 100.000 νοικοκυριά στην Αττική (σύμφωνα με τον ΔΕΔΔΗΕ) και ενώ εκατοντάδες σπίτια στα βόρεια προάστια της Αθήνας παραμένουν για έκτη ημέρα χωρίς ρεύμα.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

 

«Η ΔΕΗ στέκεται δίπλα στους πελάτες της που αντιμετώπισαν εκτεταμένες διακοπές ρεύματος λόγω της πρόσφατης πρωτοφανούς κακοκαιρίας και ανακοινώνει επιπλέον ελαφρύνσεις. Συγκεκριμένα, σε συνέχεια της ανακοίνωσης του ΔΕΔΔΗΕ για την αφαίρεση των Χρεώσεων Χρήσης Δικτύου Φεβρουαρίου για τους πληγέντες καταναλωτές όλων των προμηθευτών, η ΔΕΗ θα τριπλασιάσει την οικονομική ελάφρυνση για τους πελάτες της, προσθέτοντας επιπλέον έκπτωση στις χρεώσεις ενέργειας του λογαριασμού τους. Με αυτό τον τρόπο, για ένα μέσο μηνιαίο λογαριασμό, η συνολική έκπτωση για τους πελάτες ΔΕΗ υπολογίζεται ότι θα είναι της τάξης του 30% επί του συνόλου του λογαριασμού.»

 

Ακολουθήστε το LiFO.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο LiFO.gr