ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΚΑΤΑ ΤΡΑΜΠ

«Βουνά» τα σκουπίδια στη Ζάκυνθο - Δυσκολεύουν την πρόσβαση σε δρόμους

«Βουνά» τα σκουπίδια στη Ζάκυνθο - Δυσκολεύουν την πρόσβαση σε δρόμους Facebook Twitter
Πηγή: imerazante.gr
0

Χιλιάδες απορρίμματα βρίσκονται στους δρόμους της Ζακύνθου, καθώς δύο εβδομάδες τώρα οι απορριμματοφόρες του Φορέα Διαχείρισης Στερέων Αποβλήτων παραμένουν με τα χειρόφρενα σηκωμένα μετά την κατάληψη της εισόδου του ΧΥΤΑ του Σκοπού από τους κατοίκους του Καλαμάκιου.

Η πρόσβαση σε δρόμους της πόλης από τους τεράστιους όγκους σκουπιδιών που έχουν συσσωρευτεί είναι πολύ δύσκολη, ενώ σε κάποιες οδούς είναι τόσα πολλά τα σκουπίδια που δεν μπορούν να περάσουν ούτε τα αυτοκίνητα, όπως μεταδίδει η ανταποκριτής του ΑΠΕ-ΜΠΕ. Σύμφωνα με το αθηναϊκό πρακτορείο, οι κάτοικοι του νησιού πλέον φοβούνται για την υγιεινή τους, καθώς ποντίκια μαζεύονται στους όγκους σκουπιδιών που σε πολλές περιπτώσεις στην πόλη βρίσκονται δίπλα στα σπίτια τους.


Οι κάτοικοι είναι αγανακτισμένοι και ζητούν από τους αρμόδιους κάποια λύση προκειμένου να αλλάξει η κατάσταση στο νησί. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι ότι το μεσημέρι της Παρασκευής στην οδό Κυπρίων Αγωνιστών οι κάτοικοι έκλεισαν τον δρόμο με σκουπίδια ως ένδειξη διαμαρτυρίας για την απελπιστική κατάσταση που βιώνουν την τελευταία εβδομάδα.

0

ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΚΑΤΑ ΤΡΑΜΠ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ