Βούλα: Πυροβόλησαν θανάσιμα άνδρα έξω από την είσοδο σπιτιού

Βούλα: Πυροβόλησαν θανάσιμα άνδρα έξω από την είσοδο σπιτιού Facebook Twitter
φωτό αρχείου/ EUROKINISSI
0

Συναγερμός έχει σημάνει στην Αστυνομία, καθώς το βράδυ της Παρασκευής, υπήρξε κινητοποίηση για πυροβολισμούς στην περιοχή της Βούλας έξω από οικία.

Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, ένας άνδρας, βελγικής καταγωγής, δέχθηκε πυροβολισμούς στην οδό Δωδεκανήσου, στην Βούλα, πολύ κοντά στο Ασκληπιείο. Ο δράστης φέρεται να πυροβόλησε εν ψυχρώ τον άτυχο άνδρα, ο οποίος δέχτηκε δύο σφαίρες στο κεφάλι.

Ο 50χρονος μεταφέρθηκε στο Ασκληπιείο της Βούλας όπου οι γιατροί διαπίστωσαν το θάνατό του.

Η επίθεση έγινε ενώ ο άνδρας βρισκόταν στην είσοδο σπιτιού και οι αρχές εκτιμούν πως ο δράστης του είχε στήσει ενέδρα.

Στο σημείο βρίσκονται ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομίας και οι έρευνες για τον εντοπισμό του αγνώστου είναι σε πλήρη εξέλιξη.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βορίζια: Καταγγελία εκπαιδευτικού που εργάστηκε στο χωριό - «Δεχόμουν απειλές, κυρίως οι μητέρες πρότειναν τη βία ως λύση»

Ελλάδα / Βορίζια: Καταγγελία εκπαιδευτικού που εργάστηκε στο χωριό - «Δεχόμουν απειλές, κυρίως οι μητέρες πρότειναν τη βία ως λύση»

Προθεσμία να απολογηθεί πήρε ο νεαρός συγγενής του Φανούρη Καργάκη που συνελήφθη για την έκρηξη - Πώς περιγράφει εκπαιδευτικός, την εμπειρία του από την παραμονή του στα Βορίζα
LIFO NEWSROOM