Βούλα: Εφοπλιστής βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του

Βούλα: Εφοπλιστής βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του Facebook Twitter
Φωτ. αρχείου: EUROKINISSI
0

Εφοπλιστής βρέθηκε νεκρός, μέσα στο σπίτι του στη Βούλα, το απόγευμα της Πέμπτης. 

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, πρόκειται για 63χρονο εφοπλιστή, ο οποίος εντοπίστηκε νεκρός από πυροβολισμό, στο υπόγειο του σπιτιού του. 

Νωρίς το απόγευμα της Πέμπτης, η σύζυγος του εφοπλιστή και ο προσωπικός φρουρός του τον εντόπισαν νεκρό, ενώ δίπλα του βρέθηκε μία καραμπίνα, αναφέρουν πληροφορίες του ΣΚΑΪ. 

Αμέσως ειδοποίησαν την αστυνομία, που έσπευσε στο σπίτι του εφοπλιστή, ενώ οι συνθήκες του θανάτου του παραμένουν αδιευκρίνιστες. Πληροφορίες του Mega κάνουν λόγο για Ελληνοσύρο εφοπλιστή, ιδιοκτήτη ναυτιλιακής εταιρείας στην Ελλάδα. 

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΜΑΘΗΤΡΙΕΣ ΠΤΩΣΗ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

Ελλάδα / Ηλιούπολη: Κλιμάκιο του υπουργείου Παιδείας με ψυχολόγους και κοινωνικούς λειτουργούς στο σχολείο των δύο μαθητριών

Το υπουργείο τόνισε ότι προτεραιότητα είναι «η προστασία της ψυχικής υγείας των μαθητών/τριών, των οικογενειών τους και η στήριξη της εκπαιδευτικής κοινότητας»
THE LIFO TEAM
ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΠΤΩΣΗ

Ελλάδα / Ηλιούπολη: Νέες πληροφορίες για το σημείωμα του ενός από τα δύο κορίτσια που έπεσαν από την ταράτσα

Η αναφορά στις Πανελλήνιες και όσα έχουν γίνει μέχρι ώρας γνωστά για την υπόθεση - «Ήταν μόνη της», περιγράφουν συνομήλικα κορίτσια για τη μία από τις δύο 16χρονες
THE LIFO TEAM