Βόλος: Εσπευσμένα στο Νοσοκομείο 19χρονος - Τον τσίμπησε οχιά

ΟΧΙΑ ΤΣΙΜΠΗΜΑ ΒΟΛΟ Facebook Twitter
Φωτ. αρχείου: Unsplash
0

Εσπευσμένα στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου μεταφέρθηκε ένας 19χρονος, το Σάββατο 17 Μαΐου, μετά από τσίμπημα οχιάς στην Αλόννησο.

Ο νεαρός, αφού δέχθηκε τσίμπημα από οχιά, μεταφέρθηκε άμεσα στο Περιφερειακό Ιατρείο Αλοννήσου, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες. Κατόπιν κρίθηκε απαραίτητη η διακομιδή του στο Νοσοκομείο Βόλου.

Σύμφωνα με το skiathoslife.gr, η κατάσταση της υγείας του είναι καλή και δεν διατρέχει κίνδυνο η ζωή του. 

Οι υγειονομικές αρχές συνιστούν ιδιαίτερη προσοχή σε περιοχές όπου εντοπίζονται φίδια, ιδιαίτερα τους θερινούς μήνες, και υπενθυμίζουν τη σημασία άμεσης ιατρικής φροντίδας σε περίπτωση τσιμπήματος.

 
 
 
Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δίκη για τον θάνατο του 11χρονου στις Σέρρες: Η εισαγγελέας ζητά αναβάθμιση των κατηγοριών σε κακούργημα

Ελλάδα / Δίκη για τον θάνατο του 11χρονου στις Σέρρες: Η εισαγγελέας ζητά αναβάθμιση των κατηγοριών σε κακούργημα

Καταπέλτης η αγόρευση της εισαγγελέως που ζητά παραπομπή στο Εφετείο Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης – Στο εδώλιο 11 κατηγορούμενοι για την τραγωδία στο 9ο Δημοτικό Σχολείο
LIFO NEWSROOM