Βόλος: Επεισόδια μεταξύ ΜΑΤ και διαδηλωτών - Διαμαρτυρία ενάντια στη δημιουργία εργοστασίου

Βόλος: Επεισόδια μεταξύ ΜΑΤ και διαδηλωτών - Διαμαρτυρία ενάντια στη δημιουργία εργοστασίου Facebook Twitter
0

Επεισόδια μεταξύ διμοιρίας των ΜΑΤ και διαδηλωτών σημειώθηκαν στον Βόλο σε διαμαρτυρία έξω από την Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας.

Σύμφωνα με την Εφημερίδα των Συντακτών, περίπου 100 συγκεντρωμένοι έξω από την Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας, δέχθηκαν επίθεση από τα ΜΑΤ, όπως καταγγέλλουν οι ίδιοι.

Οι διαδηλωτές διαμαρτύρονταν απαιτώντας την απελευθέρωση 8 ατόμων που προσήχθησαν μετά το συλλαλητήριο κατά της καύσης σκουπιδιών από τσιμεντοβιομηχανία και της δημιουργίας εργοστασίου στην περιοχή.

Κατά τα επεισόδια, σύμφωνα με καταγγελίες και πληροφορίες που επικαλείται η Εφημερίδα των Συντακτών, τραυματίστηκαν πολίτες, ακόμη και ένας οδηγός αυτοκινήτου που σταμάτησε τυχαία για να δει τι συμβαίνει.

Έξι από τους προσαχθέντες αφέθηκαν ελεύθεροι και μέχρι αυτή την ώρα κρατούνται δύο.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ορθοθετήθηκε η φωτιά στη Βοιωτία- Το μήνυμα Κικίλια

Ελλάδα / Οριοθετήθηκε η φωτιά στη Βοιωτία- Το μήνυμα Κικίλια

«Η μεγάλη και έγκαιρη κινητοποίηση επίγειων και εναέριων δυνάμεων στην πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στον παράδρομο της Εθνικής Οδού Αθηνών- Λαμίας στη Βοιωτία είχε ως αποτέλεσμα η φωτιά να οριοθετηθεί άμεσα και σε μόλις δύο ώρες να μην υπάρχει ενεργό μέτωπο» αναφέρει ο υπουργός
NEWSROOM
Συνήγορος του Καταναλωτή: Τι συστήνει στις αεροπορικές για αποζημιώσεις αποσκευών

Ελλάδα / Συνήγορος του Καταναλωτή: Τι συστήνει στις αεροπορικές για αποζημιώσεις αποσκευών

Σύσταση για τις αποζημιώσεις που πρέπει να καταβάλλονται σε περίπτωση φθαρμένων αποσκευών, απηύθυνε ο Συνήγορος του Καταναλωτή σε εταιρείες αερομεταφορών, μετά από σωρεία καταγγελιών.
NEWSROOM