Βολές της οικογένειας Πισπιρίγκου κατά δικηγόρων: Αδίστακτοι οι Παπαδόπουλος και Λύτρας

Βολές της οικογένειας Πισπιρίγκου κατά δικηγόρων: Αδίστακτοι οι Παπαδόπουλος και Λύτρας Facebook Twitter
Φωτ.: ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI
0

Η οικογένεια της Ρούλας Πισπιρίγκου στρέφεται κατά του πρώην δικηγόρου της, Όθωνα Παπαδόπουλου, αλλά και του δικηγόρου Απόστολου Λύτρα, σχετικά με δηλώσεις τους στα μέσα για την υπόθεση θανάτου των τριών παιδιών της προφυλακισθείσας. 

«Τις δύο τελευταίες ημέρες παρακολουθούμε έκπληκτοι την αδίστακτη συμπεριφορά των δικηγόρων Παπαδόπουλου και Λύτρα που προσπαθούν να πλήξουν την προσωπικότητα του κορυφαίου Έλληνα ποινικολόγου και δικηγόρου της κόρης και αδελφής μας Σ.Π., κου Αλέξη Κούγια, προσπαθώντας να εξουδετερώσουν την αξιοπιστία των οκτώ δημοσίων υπαλλήλων και όχι ιδιωτών ιατροδικαστών, οι οποίοι με την επιστημονική τους επάρκεια αποδεικνύουν την αθωότητα της κόρης και αδελφής μας» αναφέρεται σε σημερινή επιστολή της οικογένειας. 

Καταγγέλλεται πως οι δύο δικηγόροι, «μόνο και μόνο για να επανέλθουν στη δημοσιότητα, κάνουν επιθέσεις στον κο Κούγια, διαδίδοντας μόνο ψέματα για το πώς ανέλαβε την υπεράσπιση της συγγενούς μας».

Γίνεται αναφορά και στον ιατροδικαστή Γρηγόρη Λέων, τον οποίο χαρακτηρίζουν «αδίστακτο ιδιώτη ιατροδικαστή».

Η οικογένεια, παράλληλα, αποδίδει την πρώτη τηλεοπτική συνέντευξη της κατηγορούμενης και του Μάνου Δασκαλάκη σε πλάνη. «Ο παντελώς άγνωστος μέχρι εκείνη την ημέρα Όθωνας Παπαδόπουλος μετεβλήθη σε καθημερινό συμπαρονσιαστή όλων των εκπομπών, ενώ μας διαβεβαίωνε ότι θα κάνει ασφαλιστικά μέτρα και αγωγές, για να σταματήσει αυτά τα λαϊκά δικαστήρια, χωρίς ποτέ να κάνει τίποτα και χωρίς να υποβάλει ούτε μια μήνυση, ούτε αγωγή, σε αυτούς που καθημερινά συκοφαντούσαν τη Ρούλα».

«Το χειρότερο από όσα διέπραξε εις βάρος μας ο αδίστακτος αυτός άνθρωπος, είναι ότι επί μήνες, εκτός του ότι μας παραπλανούσε ότι ετοιμάζει μηνύσεις και αγωγές, μας εξαπατούσε καθημερινά διαβεβαιώνοντάς μας ότι έχει εξασφαλίσει ιατροδικαστές, παθολογοανατόμους και καθηγητές πανεπιστήμιων, οι οποίοι Θα ανέτρεπαν τα όσα ισχυρίζονται ο Λέων, ο Καρακούκης και ο Καλόγρηας και γι’ αυτό του καταθέσαμε στον προσωπικό τον λογαριασμό 10.000 ευρώ, αλλά όταν αρχίσαμε να τον παραπονιόμαστε, γιατί τόσους μήνες δεν έχει εμφανιστεί ούτε ένας ιατροδικαστής να υπερασπιστεί τη Σ.Η., μας απαντούσε, όπως αποδεικνύεται, ψέματα, ότι κανείς ιατροδικαστής δεν δέχεται να την υπερασπιστεί κατ ότι τα χρήματα Θα τα έδινε σε δύο ιατροδικαστές του εξωτερικού και έναν ιατροδικαστή Κύπρου και συγκεκριμένα στον Πανίκκο Σταυριανό και σε έναν καθηγητή τον πανεπιστημίου Κρήτης τον κο Αριστείδη Τσατσακη, οι οποίοι, όπως μας διαβεβαίωσε ο κ. Κούγιας, ουδέποτε έλαβαν χρήματα, για να συντάξουν έστω και μια απλή γνωμοδότηση, παρά το ότι είχαν την επιστημονική άποψη, την οποίαν διατηρούν και τώρα, ότι. η Σ.Π. είναι αθώα».

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρώην παίκτης ριάλιτι ξυλοκόπησε 46χρονο - «Μου έσπασε το κόκκαλο μέσα στη μύτη, θα κάνω χειρουργείο»

Ελλάδα / Πρώην παίκτης ριάλιτι ξυλοκόπησε 46χρονο - «Μου έσπασε το κόκκαλο μέσα στη μύτη, θα κάνω χειρουργείο»

Οι δηλώσεις του 46χρονου ασφαλιστή μέσα από το νοσοκομείο για το περιστατικό - «Είχε μία πληρωμή κάποτε από ασφαλιστική που δεν την πήρε ποτέ και από τότε μάλλον μου τη φύλαγε»
THE LIFO TEAM
Delivery

Θέματα / Οι αόρατοι ντελιβεράδες της Wolt και του efood:  Μια νέα «Μανωλάδα» έξω από την πόρτα σου

Πίσω από την ταχύτητα των παραδόσεων και την ευελιξία της gig economy ξεδιπλώνεται ένα αθέατο δίκτυο εκμετάλλευσης, μαύρης και υποδηλωμένης εργασίας: διανομείς που δουλεύουν με εξαντλητικά ωράρια, πίεση και απειλές. Τι ισχυρίζονται οι εργαζόμενοι διανομείς και τι απαντούν οι ψηφιακές πλατφόρμες.
THE LIFO TEAM
Αργυρούπολη Τσεκούρι

Ελλάδα / Αργυρούπολη: 59χρονος απείλησε άλλον οδηγό με τσεκούρι μετά από καβγά στον δρόμο

Κατά τον έλεγχο στο όχημά του, οι αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν ένα τσεκούρι, ένα σκεπάρνι, ένα αεροβόλο πιστόλι, καθώς και ποσότητα κάνναβης βάρους περίπου 52 γραμμαρίων
THE LIFO TEAM
Σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: Στους 16 οι συλληφθέντες – Βρέθηκαν χιλιάδες ευρώ και χρυσές λίρες

Ελλάδα / Σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: Στους 16 οι συλληφθέντες – Βρέθηκαν χιλιάδες ευρώ, ράβδοι χρυσού και λίρες

Οι συλληφθέντες οδηγούνται στην εισαγγελία για ποινικές διώξεις, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για πιθανούς νέους εμπλεκόμενους - Κατασχέθηκαν μεγάλα ποσά μετρητών, χρυσός και πολύτιμα αντικείμενα
THE LIFO TEAM