Βενζίνη: Ο γγ της Ένωσης Βενζινοπωλών Αττικής συμβουλεύει τους καταναλωτές

Βενζίνη: Ο γγ της Ένωσης Βενζινοπωλών Αττικής συμβουλεύει τους καταναλωτές Facebook Twitter
Φωτ.: Eurokinissi.
0

Καθώς οι τιμές των καυσίμων αυξάνονται με πρωτοφανή ρυθμό, ο γενικός γραμματέας της Ένωσης Βενζινοπωλών Αττικής, Απόστολος Καλατζόπουλος έδωσε χρήσιμες συμβουλές προς τους καταναλωτές για τη διαχείριση της κατάστασης. 

«Όπως έχουμε δικηγόρο και λογιστή έτσι πρέπει να έχουμε και βενζινάδικο εμπιστοσύνης» τόνισε ο κ. Καλατζόπουλος μιλώντας στην ΕΡΤ, προτρέποντας «να πονηρευτούμε» ως καταναλωτές.

Στο πλαίσιο αυτό, κάλεσε να μάθουμε τη χωρητικότητα του ρεζερβουάρ καθώς «αν χωράει 45 λίτρα, μην πάρουμε 56». Παράλληλα, είναι σημαντικό, σύμφωνα με τον ίδιο, να ξέρουμε πόσα καίει το όχημα στα 100 χιλιόμετρα.

Επίσης, το ρεζερβουάρ χρειάζεται καύσιμο για να λιπαίνεται γι' αυτό και δεν πρέπει να μένει ποτέ άδειο καθώς θα χρειαστούμε 250 ευρώ για αντικατάσταση της αντλίας βενζίνης.

«Προς τι τα 5ευρα για να φτάσουν από το βενζινάδικο ως το μετρό; Αν κάποιος γεμίσει το ρεζερβουάρ δεν περνάς εβδομάδα; Όποιος γεμίζει, τελικά παίρνει βενζίνη στην καλύτερη τιμή [...] Κανείς δε χαρίζει κάτι,  ακόμα και αν λέγεται προσφορά. Κάθε μέρα υπάρχει αύξηση και μείωση. Μέχρι πρότινος ξέραμε την τιμολογιακή πολιτική της εταιρείας και του κράτους για τις πέντε επόμενες ημέρες, τώρα μόνο για τις επόμενες δύο», είπε χαρακτηριστικά.

«Η αγορά είναι ελεύθερη και στην περιοχή μου δύο βενζινοπώλες πουλούν φθηνά, άλλοι δύο ακριβά και οι υπόλοιποι 16 που πουλάμε στο ίδιο επίπεδο είμαστε βλάκες», πρόσθεσε ο κ. Καλατζόπουλος.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ