Βασανισμοί ΑμεΑ: Στον ανακριτή αύριο ο 42χρονος youtuber

Βασανισμοί ΑμέΑ: Στον ανακριτή αύριο ο 42χρονος youtuber Facebook Twitter
Φωτ.: ΕΡΤ
0

Ενώπιον του ανακριτή θα οδηγηθεί αύριο Τρίτη ο 42χρονος, που κακοποιούσε δύο ΑμεΑ και μετέδιδε απευθείας τις πράξεις του στο Youtube. 

Ο 42χρονος είχε δημιουργήσει λογαριασμό σε πλατφόρμα των social media που αναπαραγάγει βίντεο με εγγεγραμμένους χρήστες. Στη συνέχεια, προέβαινε σε ζωντανή μετάδοση της κακοποιητικής συμπεριφοράς σε βάρος δύο νεαρών ατόμων εκμεταλλευόμενος ότι είναι ΑμέΑΜάλιστα το τελευταίο χρονικό διάστημα, η πράξη του γινόταν κατ’ εξακολούθηση.

Σε ένα από τα βίντεο που αναρτήθηκαν στο κανάλι του κατηγορούμενου στο διαδίκτυο φαίνεται ένας φίλος του 42χρονου κατηγορούμενου να αγκαλιάζει μια 21χρονη γυναίκα ΑμεΑ. Τη θωπεύει, σε ζωντανή μετάδοση στο youtube με χιλιάδες χρήστες να παρακολουθούν.

Σε αυτά τα στιγμιότυπα, χρήστης του youtube ζητά να χτυπηθεί ο δεύτερος ΑμεΑ με taser. Αμέσως, η επιθυμία του γίνεται πραγματικότητα

Οι αξιωματικοί της υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Ρατσιστικής Βίας συνέλαβαν τον 42χρονο επ` αυτοφόρω την ώρα που μετέδιδε ζωντανά μέσα από το προσωπικό του κανάλι στο Υoutube.

Εναντίον του σχηματίστηκε δικογραφία για σωματικές βλάβες, εξύβριση, μαστροπεία, εγκλήματα που τελέστηκαν με ρατσιστικά χαρακτηριστικά και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Με πληροφορίες από ΕΡΤ


 

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Άρτα: «Η καρδιά του θα γίνει αετός και θα χτυπάει αλλού» - Συγκινούν οι γονείς του 12χρονου

Ελλάδα / Άρτα: «Η καρδιά του θα γίνει αετός και θα χτυπάει αλλού» - Συγκινούν οι γονείς του 12χρονου

Συγκίνηση προκαλεί η απόφαση των οικογενειών των δύο παιδιών να δωρίσουν τα όργανά τους – «Η καρδιά του θα χτυπάει κάπου αλλού και θα την ακούω», λέει ο πατέρας του 12χρονου
LIFO NEWSROOM
Συνελήφθη ο Ιωάννης Φωστιέρης, πρώην διοικητής του ΕΣΚΕ – Είχε καταδικαστεί σε 5 χρόνια για τη φωτιά στο Μάτι

Ελλάδα / Συνελήφθη ο Ιωάννης Φωστιέρης, πρώην διοικητής του ΕΣΚΕ – Είχε καταδικαστεί σε 5 χρόνια για τη φωτιά στο Μάτι

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο φυγόποινος πρώην επικεφαλής του Ενιαίου Συντονιστικού Κέντρου Επιχειρήσεων – Καταζητούνταν μετά την καταδίκη του για την τραγωδία στο Μάτι
LIFO NEWSROOM