Αυτοκτόνησε 19 χρόνια μετά την τραγωδία στα Τέμπη ένας από τους 4 μαθητές που επέζησαν

Αυτοκτόνησε 19 χρόνια μετά την τραγωδία στα Τέμπη ένας από τους 4 μαθητές που επέζησαν Facebook Twitter
Φωτ. αρχείου: Eurokinissi
0

Ένας από τους επιζήσαντες μαθητές του δυστυχήματος στα Τέμπη, το 2003, έστρεψε το όπλο στον εαυτό του, δίνοντας τέλος της ζωής του. 

Σύμφωνα με το το thestival, ο 35χρονος αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα και ποτέ δεν μπόρεσε να ξεπεράσει το τρομακτικό δυστύχημα και τον θάνατο των 21 συμμαθητών του. 

Μετά από 19 χρόνια από το δυστύχημα, στα 35 του χρόνια, έδωσε τέλος στη ζωή του με κυνηγετικό όπλο μέσα στο σπίτι του στο Μακροχώρι.

Την προανάκριση για την αυτοχειρία διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Βέροιας, ενώ έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας.

Υπενθυμίζεται πως το απόγευμα της Κυριακής 13 Απριλίου του 2003, ενώ το λεωφορείο με μαθητές της πρώτης Λυκείου επέστρεφε στο Μακροχώρι Ημαθίας από εκδρομή στην Αθήνα, συγκρούστηκε με φορτηγό που μετέφερε νοβοπάν από τον Προβατώνα Έβρου στην Αθήνα. Ο οδηγός του φορτηγού έχασε τον έλεγχο με αποτέλεσμα τα νοβοπάν και οι μελαμίνες που μετέφερε να καταλήξουν στο λεωφορείο. βρήκαν το λεωφορείο, ενώ η καρότσα της το «θέρισε» σε όλο το μήκος του.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ασανσέρ έπεσε από τον 3ο όροφο στο «Γεννηματάς» – Εργαζόμενη σώθηκε την τελευταία στιγμή

Ελλάδα / Ασανσέρ έπεσε από τον 3ο όροφο στο «Γ. Γεννηματάς» – Εργαζόμενη σώθηκε την τελευταία στιγμή

Η εργαζόμενη βγήκε από τον ανελκυστήρα λίγο πριν ο θάλαμος κατεβεί απότομα στο ισόγειο - Ο ανελκυστήρας διαθέτει εν ισχύ όλα τα απαιτούμενα πιστοποιητικά συντήρησης αναφέρει το νοσοκομείο
LIFO NEWSROOM
Εξάρθρωση διεθνούς κυκλώματος κοκαΐνης στη Θεσσαλονίκη – 271 κιλά εντοπίστηκαν σε κοντέινερ από τη Λατινική Αμερική

Ελλάδα / Εξάρθρωση διεθνούς κυκλώματος κοκαΐνης στη Θεσσαλονίκη – 271 κιλά εντοπίστηκαν σε κοντέινερ

Κατά τη διάρκεια ελέγχου στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης εντοπίστηκε ειδικά διαμορφωμένη κρύπτη στο εσωτερικό του κοντέινερ, όπου είχαν αποκρυφτεί 271 κιλά και 150 γραμμάρια κοκαΐνης, αξίας 5,5 εκατομμύρια ευρώ
LIFO NEWSROOM