Ατύχημα στη Διονυσίου Αρεοπαγίτου: ΙΧ καβάλησε τον πεζόδρομο και «κατέβηκε» τα σκαλιά

Ατύχημα στη Διονυσίου Αρεοπαγίτου: ΙΧ καβάλησε τον πεζόδρομο και «κατέβηκε» τα σκαλιά Facebook Twitter
0

Ένα ασυνήθιστο τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε την Πρωτομαγιά στη Διονυσίου Αρεοπαγίτου.

Το ατύχημα έγινε λίγα μέτρα από την είσοδο του Ωδείου Ηρώδου του Αττικού. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, το περιστατικό έγινε στις 14:30 της Πέμπτης, την ώρα που ο πεζόδρομος της Διονυσίου Αεροπαγίτου και η γύρω περιοχή ήταν γεμάτος από τουρίστες, αλλά και Αθηναίους που απολάμβαναν την αργία.

Ατύχημα στη Διονυσίου Αρεοπαγίτου: Πώς συνέβη

Ξαφνικά, ένα όχημα, μια παλαιού τύπου Μερσεντές, που ερχόταν από την πλευρά του Ηρωδείου καβάλησε με ταχύτητα το πλακόστρωτο τμήμα που συνδέει τη Διονυσίου Αρεοπαγίτου με τη Ροβέρτου Γκάλι και «κατέβηκε» τα σκαλιά, προτού σταματήσει σε ένα δέντρο.

Περαστικοί έτρεξαν στο σημείο και διαπίστωσαν ότι δεν είχε παρασυρθεί κάποιος άνθρωπος, ενώ βοήθησαν τον οδηγό να βγει. Ταυτόχρονα, αστυνομικοί που έφτασαν να δουν τι συνέβη είδαν ότι ο οδηγός ήταν ηλικιωμένος, ο οποίος ήταν καλά στην υγεία του. Το πιθανότερο σενάριο είναι να μπέρδεψε τον δρόμο και να έστριψε στον πεζόδρομο με τα σκαλιά, χάνοντας τον έλεγχο.

Στην περιοχή επικράτησε για αρκετή ώρα αναστάτωση, με τους τουρίστες να βγάζουν φωτογραφίες το περιστατικό, ενώ στήθηκε επιχείρηση για την απομάκρυνση του οχήματος με γερανό.  

 
 
 
Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ουσίες σε ελληνικά αυγά: Πιο ασφαλή εκείνα από «το κοτέτσι της γειτόνισσας» ή του εμπορίου;

Ελλάδα / Ουσίες σε ελληνικά αυγά: Πιο ασφαλή εκείνα από «το κοτέτσι της γειτόνισσας» ή του εμπορίου;

Το δίλημμα στους καταναλωτές μετά την έρευνα του Πανεπιστημίου Αιγαίου και ΕΚΠΑ - Τι απαντά ο Γενικός Διευθυντής της Εθνικής Διεπαγγελματικής Οργάνωσης Αυγού και ο καθηγητής Αναλυτικής Χημείας του ΕΚΠΑ, Νικόλαος Θωμαΐδης
LIFO NEWSROOM
Μάνδρα: Ομόφωνα αθώοι από το Εφετείο οι τρεις κατηγορούμενοι για τις φονικές πλημμύρες

Ελλάδα / Μάνδρα: Ομόφωνα αθώοι από το Εφετείο οι τρεις κατηγορούμενοι για τις φονικές πλημμύρες

Απαλλάχθηκαν από την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από αμέλεια η πρώην δήμαρχος Μάνδρας, ο τότε προϊστάμενος της Υπηρεσίας Δόμησης Ελευσίνας και η αναπληρώτρια προϊσταμένη της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Δυτικής Αττικής
LIFO NEWSROOM