Αττικόν: Πέθανε 20χρονη ανεμβολίαστη λεχώνα - Έπασχε από σοβαρό υποκείμενο νόσημα

Νοσοκομείο Αττικόν Facebook Twitter
Φωτ: EUROKINISSI/ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ
0

Τη ζωή της εξαιτίας λοίμωξης Covid-19 έχασε 20χρονη ανεμβολίαστη, έγκυος γυναίκα, που είχε εισαχθεί, στο νοσοκομείο «Αττικόν» στα τέλη Φεβρουαρίου.

Τότε, η νεαρή υπεβλήθη σε επείγοντα τοκετό εξαιτίας διαβητικής κετοξέωσης κύησης (επιπλοκής του διαβήτη κύησης) και είχε κριθεί επιβεβλημένη η εισαγωγή της στη ΜΕΘ του πανεπιστημιακού νοσοκομείου. Να σημειωθεί ότι η 20χρονη έπασχε και από άλλο σοβαρό υποκείμενο νόσημα.

Παρά τις προσπάθειες των γιατρών, η προϋπάρχουσα κλινική εικόνα της 20χρονης σε συνδυασμό με την λοίμωξη από κορωνοϊό είχαν αποτέλεσμα τον θάνατό της.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ορθοθετήθηκε η φωτιά στη Βοιωτία- Το μήνυμα Κικίλια

Ελλάδα / Οριοθετήθηκε η φωτιά στη Βοιωτία- Το μήνυμα Κικίλια

«Η μεγάλη και έγκαιρη κινητοποίηση επίγειων και εναέριων δυνάμεων στην πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στον παράδρομο της Εθνικής Οδού Αθηνών- Λαμίας στη Βοιωτία είχε ως αποτέλεσμα η φωτιά να οριοθετηθεί άμεσα και σε μόλις δύο ώρες να μην υπάρχει ενεργό μέτωπο» αναφέρει ο υπουργός
NEWSROOM
Συνήγορος του Καταναλωτή: Τι συστήνει στις αεροπορικές για αποζημιώσεις αποσκευών

Ελλάδα / Συνήγορος του Καταναλωτή: Τι συστήνει στις αεροπορικές για αποζημιώσεις αποσκευών

Σύσταση για τις αποζημιώσεις που πρέπει να καταβάλλονται σε περίπτωση φθαρμένων αποσκευών, απηύθυνε ο Συνήγορος του Καταναλωτή σε εταιρείες αερομεταφορών, μετά από σωρεία καταγγελιών.
NEWSROOM