Αττική Οδός: Το πόρισμα για το φιάσκο - Ολιγωρία, κακός συντονισμός, ακατάλληλα εκχιονιστικά

Αττική Οδός: Το πόρισμα για το φιάσκο - Ολιγωρία, κακό συντονισμός, ακατάλληλα εκχιονιστικά Facebook Twitter
Φωτ.: Eurokinissi
0

Το πόρισμα της τριμελούς επιτροπής που συστήθηκε για να κρίνει τι δε λειτούργησε στην Αττική Οδό κατά τη διάρκεια της κακοκαιρίας «Ελπίδα» παίρνει σήμερα στα χέρια του ο υπουργός Υποδομών, Κώστας Καραμανλής. 


Πρακτικά τίποτα δε λειτούργησε σωστά, εκτιμάται -σύμφωνα με ρεπορτάζ του protothema.gr- στην αξιολόγηση της τριμελούς επιτροπής, βάσει των στοιχείων από το Κέντρο Διαχείρισης της Αττικής Οδού αλλά και των μαγνητοφωνημένων συνομιλιών μεταξύ του Κέντρου και του Κέντρου της Τροχαίας Αττικής Οδού. 


Σύμφωνα με το πόρισμα των ειδικών υπό τον προϊστάμενο της διεύθυνσης Οδικών Υποδομών του υπουργείου Υποδομών, κρίνεται πως η κοινοπραξία φέρει ακεραία τη ευθύνη για τον κακό συντονισμό την επίμαχη ημέρα. 


Όπως υπογραμμίζεται, ο δρόμος θα έπρεπε να έχει κλείσει νωρίτερα ενώ σημειώθηκε ολιγωρία των αρμοδίων ως προς το πότε απαγορεύτηκε η είσοδος στον αυτοκινητόδρομο, καθώς επί αρκετή ώρα σηκώνονταν μπάρες των διοδίων και αρκετά αυτοκίνητα μπήκαν στην Αττική Οδό, παρότι ήδη στον δρόμο επικρατούσε απόλυτη κυκλοφοριακή συμφόρηση.

Επιπλέον, λόγος γίνεται για τον αποχιονισμό του πιο σύγχρονου αυτοκινητοδρόμου της χώρας όπου σε πολλά τμήματα δεν είχε πέσει αλάτι, αλλά και τα ακατάλληλα εκχιονιστικά. 
 

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ