ΦΩΤΙΕΣ ΤΩΡΑ

Αθωώθηκε ακτιβιστής που επανασύνδεσε το ρεύμα σε άνεργο

Αθωώθηκε ακτιβιστής που επανασύνδεσε το ρεύμα σε άνεργο Facebook Twitter
0

 

Αθωώθηκε από το Πλημμελειοδικείο Βέροιας ο ακτιβιστής που επανασύνδεσε το ηλεκτρικό ρεύμα  στο διαμέρισμα ενός άνεργου, όπου είχε διακοπεί η παροχή λόγω οφειλών στη ΔΕΗ.

Στο δικαστήριο κρίθηκε πως το ρεύμα είναι θεμελιώδες κοινωνικό αγαθό  και για τον λόγο αυτό αθωώθηκε και ό ένοικος του σπιτιού, όπου έγινε και η επανασύνδεση. Το περιστατικό συνέβη το Σεπτέμβριο του 2011. Ο κατηγορούμενος  Νίκος Ασλάνογλου ανήκει στην ομάδα «Πολίτες της Βέροιας», οι οποίοι μετέβησαν στο σπίτι και επανασύνδεσαν το ρεύμα.

0

ΦΩΤΙΕΣ ΤΩΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Φωτιές: Μάχη για να μη περάσουν στην Πάτρα οι φλόγες - Νύχτα τρόμου σε Χίο, Ζάκυνθο

Ελλάδα / Φωτιές: Μάχη για να μη περάσουν στην Πάτρα οι φλόγες - Νύχτα τρόμου σε Χίο, Ζάκυνθο

Για δεύτερη μέρα μαίνονται οι πυρκαγιές σε περιοχές της Δυτικής Ελλάδας - Οι πυροσβεστικές δυνάμεις δίνουν μάχη για να μην φτάσει η φωτιά στην Πάτρα - Στη Χίο οι φλόγες έχουν μπει μέσα στο χωριό Κηπουριές
LIFO NEWSROOM